NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, November 30, 2010

JuS MoNa-ViE

Sape pernah minum Jus Mona Vie..?? aku minummm.. aku kalo minum penuh secawan.. padahal kena teguk secawan kecik comel je.. tp takpe, terlebih pun takde masalah..


Ni la botol jus monavie.. yg tak tau mesti slh anggap tgk botol tu kan.. hehehe.. tauuuu..

Ok.. sape2 nak tau khasiat atau rasa nak try leh order kat aku ye.. kalo nak tau lebih lanjut apa itu jus Monavie leh klik kat SINI.. nak cari info lebih korang google je.. byk info ttg jus ni.. ok..


11 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

jus ape tu ana? tak pernah nengok..if minum effect susu badan tak?

-iLLa- said...

Parents ku minum..botl tuh mak simpan wat koleksi...D kata ctk

Ana Suzana said...

Rose,
ana pun bf alisya 100%.. so far takde effect pun sbb dia jus buah2an.. ana pun kawan yg kenalkan, kalo tak mmg tatau.. hehhe

Ana Suzana said...

iLLa,
haah, botol dia mmg cantek tp sering mengundang kontrovesi kannn.. kikiki

zailamohamad said...

kalau sambut anniversary candle light dinner kan best;)

Mus said...

nk try ar....

Ana Suzana said...

Zaila,
hubby takde masa hari anniversary.. huhuhuu

Ana Suzana said...

Mus,
boleh aje nak try..=)

NM02 said...

pernah rasa masa dorang ada bukak booth kat opis.. mm.. bagus utk kesihatan

ZeRa OsHiN said...

jus ni sangat bgus wo...
sy nye migrain n resdung elok coz minum jus ni..pastu rase dye pown sedap...huhu...better than mkn ubt coz dye full of fruits n yg plg pntg acai berry tu..hee...

shoppingonline said...

ana.. jus ni boleh licinkan kulit tak? cerite la perubahan minum produk ni.. berapa harga sebotol ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...