NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, November 28, 2010

TaHNiaH PaDa PeMeNaNg.. !!

Pertama sekali aku nak ucapkan terima kasih sbb sudi sama2 memeriahkan GA yg aku wat sempena anniversary perkahwinan yg ke - 6 thn.. korang mmg best..

Dan sgt best sbb bertambah2 lg kawan alam maya.. tu tujuan asalnya.. kalau ada yg terkurang atau ketidakpuashatian harap di maafkan.. okeyy.. 0-0 tauuu..!!

Meh kita tgk siapa yg bertuah dpt hadiah2 di bawah.. :

Pemenang hadiah Utama :

Pemilihan berdasarkan kiraan tarikh ulangtahun perkahwinan ana :

Tarikh : 28. 11. 2004 hingga 28. 11. 2010

So : 2 8 + 1 1 + 2 0 + 0 4 + 2 8 + 1 1 + 2 0 + 1 0
------------------------------------------------------
Total : 132

Pemenangnya adalah peserta 132




Pemenang tempat Kedua :

Pemilihan berdasarkan kiraan tarikh lahir suami kesayanganku

Tarikh : 13. 04. 1981

So : 13 + 04 + 19 + 81
--------------------------
Total : 117


Kedua2 pemenang di harap dpt email kat anasuzana81@yahoo.com selewat2nya hingga Isnin 12 malam.. kalau tiada maklumbalas slps waktu tsbt hadiah terpaksa di serahkan pd yg lain..

Sila emailkan nama, alamat dan apa2 yg patutlah ye.. hehehe..
Tahniah pd yg menang.. yg tak menang kita cuba lagi nanti ye..

24 comments:

d_LA said...

tahniah2 kepada kedua-dua pemenang..jpm join G.A dla lak..

Miza Yusof said...

tahniah kepada semua pemenang :)

nanakimie said...

congrats pda yg b'tuah:)n epi aniversary utk kak ana:)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah tuk pemenang..
huhuhu, tak dapekkkk, mm lenkali penganjur wat lg ye.. adiah tudung shantek gak, heheheheh.. =)

Syima Emi said...

congrats kepada pemenang... sob sob sedih tak menang.. hehe.. tudung pearl haya tu mmg cantikkkk...

SyUhAdA said...

thnkah kpd pemenang2~!

len kali wat lg ye..~

Ieza said...

tahniah kepada pemenang...

sedih juga x menang...hu3..xper next time cuba lagi..he3

akiratoriza said...

Salam..
tahniah pd yg dpt melaram dgn PH...

Mlm td mimpi dpt pakai PH, erm mimpi tak jadi kenyataan la...

Lelord said...

huhuhu suke tudung tu cantik..tahniah yg menang

♥sYiLaSyiRa♥ said...

tahniah kepada yg menang...no anda ada ong...hihi

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

tahniah ye pada yg menang...
http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2010/11/hapi-besday-to-me.html

ieda said...

tahniah buat pemenang .. cantik tudung2 tuuu :)

liyanaziz said...

congrats utk dua peserta.. =)
kak, happy anniversary.. semoga bahagia selamanya..

Ena said...

Tahniah buat yg menang.. ;D

:: Zanna :: said...

Tahniah pada para pemenang!!!

jom join GA zanna lak..hehehe~~

:: Zanna :: said...

Tahniah pada para pemenang!!!

jom join GA zanna lak..hehehe~~

aNa d'sKoDenG said...

tahniah kepada pemenang

NM02 said...

salam semua, termasuk tuan umh. ai tekedu jap pagi isnin ni bila bukak blog tgk ai dpt tmpt petama. tq pada tuan umh atas pemberian ikhlas ini. tahniah pada semua yg sama2 sudi join kontes ni. wah, rasa mcm artis menang award plak. ahakss..

tahniah juga pada pemenang kedua. ana, kita sama la, bulan 12 ni ai plak sambut anniversary. selamat ulangtahun perkahwinan ye.

pada kekawan yang lain, sudi2 la singgah blog saya. kita sama2 tukar link. promote jap. hehehe...
ok ana, ai email kat yu skang jugak. terima kasih banyak!

Ana Suzana said...

mekasih sume yg tinggalkan ucapan.. yg tak bernasib baik tu kita masih kawan2 kannn.. bkn join contest semata2 kannn.. hehhe

cikanna said...

tahniah buat pemenang..

tiefazatie said...

tahniah pd pemenang!

kakngah said...

tahniah.. tahniah...

tapi kan.... bila guna cara ni.. mmg xder peluang la sesape yg joint kontes awal2... :P

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah tahian pada niza..

Ati Masrif said...

salam.

kalau mcm tu cara pilih pemenang
sgtlah adil...

rasa rugilak kita tak sempat join..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...