NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, November 02, 2010

aNaK2 Ku Di KaMpUnG

Ni muka anak2 aku time aku balik dr kelas semalam.. memandangkan smlm hari pertama kelas, aku terpaksa balik lambat.. kena tggu student2 lain berkumpul semua baru leh balik sama2.. kami pergi kelas di jemput dan di hantar balik.. best sungguh..

Yg jemput kami lak tu bawak kete mcm pelesit.. berdezup nak mampos.. seriau aku.. huhuhu.. masa tgh belajar aku asyik teringat kat alisya je.. yg 2 org lg tu aku tak risau sgt.. aku lebih risaukan alisya je.. sbb dia manja yg amat..

Selalunya kalau bgn mesti nak nyusu dulu.. takpelah ye nak.. berkorban sementara.. kang mak balik kelas boleh qada' nyusu.. hehehe.. sib baik adik aku kata dia okey je sepanjang aku takde.. bagusss anak mak..

Laki aku lak selalu tepon gak.. kdg2 dia tepon aku time aku tgh belajar.. so tak dapek le angkat.. hehehe.. masa bljr mana leh bergayut banggg.. kang cikgu marah lak.. dah le garang cikgunya.. smlm cikgu yg ngajar tu okey.. friendly je.. tp arini cikgunya garangggg.. uwaaaaa...


Masa aku sampai je umah bebudak ni bz lyn katun kat youtube.. maklum lee.. umah atok nenek sekinchan takde channel 613.. ekekeke..


Hafiz macam bosannn je.. mana taknye, asyik layan pocoyo je.. dok ulang2 episod yg sama, tentu le bosan.. haihhh..

Last2 aku ckp le kat diorang yg aku ada belikan menan buih sabun.. ape lg.. seronok le diorang.. kebetulan smlm aku singgah kedai pas balik dr kelas.. sempat le aku rembat menan sorang satu..

Alisya tido time ni, tu yg takde muka dia dlm gmbr.. lupa nak snap pun ye.. hehehe


Aku suruh main kat parking je.. kang main dlm umah kang abis tumpah air sabun tu.. penat le aku nak lap kang..


Kakak teruja tul tgk byk bubbles yg terhasil.. aku pun teruja gak.. ahahha.. depa buat bubbles, aku lak terloncat2 letupkan bubbles.. kah kah kah.. gedik sungguh mak budak ni main.. kikiki..


Ni kalau alisya tgk ni pasti dia sukeee..




Uikkk.. mana buihnye kak..?





Si Monyet ni tengok je org main buih sabun.. kekeke.. aku pun tatau knp abg aku bg nama dia monyet.. jauh punggung dr api sungguh.. hehehe..



10 comments:

Lia said...

Akak jadi student ye skrg.. Course apa tu? apa2 pun gud luck.. ^___^

zailamohamad said...

monyet yang comel;-)

health-beauty-slimming said...

salam perkenalan,
seronoknye anak2 akak duk kg,nasib baik dia x de yg nak ikut akan gi kelas.

Ana Suzana said...

Lia..
mekaseh.. kos ape..?? kosmetik.. kikiki

Ana Suzana said...

zaila..
minat monyet ye.. ahaha

Ana Suzana said...

HBS,
nak ikut camne kalo pepagi lg akak dah kuar umah..

jasayu1 said...

berapa lama yek?? sian abe... kena dok sowang2... hehehheheh tak windu ker nanti......

hunny d bunny said...

kelas menjahit ke? amboi jauh merantau.hehehehe. x pe alah bisa tegal biasa.

Ana Suzana said...

Jasayu1..
rindu woo, mana leh tak rindu.. weekend kang hubby dtg menjenguk.. ehehhe

Ana Suzana said...

Kak hunny..
bkn menjahit kak.. hehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...