NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, November 27, 2010

SeLaMaT HaRi LaHiR HaFiZ

Selamat hari lahir buat satu2nya anak bujang yg aku ada sekarang, Hafiz.. Dah 3 thn pun usianya hari ni.. kejapnye dah membesarr.. patutlah makin banyak akal.. hehehe..

Aku bersalinkan hafiz kat hospital Selayang pada 27 November tepat jam 2.39 pg dgn berat 2.38 kg je.. alololoooo.. tecitnyeeee.. patutlah mudah je mak beranakkan kamu.. atas troli je mak teran kamu..

Padahal masa tu misi2 tgh tolak troli laju2 ke wad bersalin.. tup2 bila diorang selak selimut terperanjat diorang sbb nmpk kamu dah kuar pun.. kekekeke..


Skrg anak mak makin membesar.. makin nakal ye sekarang.. hehe.. mak sentiasa doakan yg terbaik utk anak mak ni.. jd anak yg soleh, abg yg baik pd adik2.. eh adik2 lak, padahal apis baru ada sorang adik.. kikiki..

Peel dia yg aku harap berubah cpt ialah sifat kurang berani dia.. dia sgt tak berani naik bot.. tak berani naik kapal terbang.. last dia naik masa umur dia nak 2 thn.. pastu komfem dia taknak sbb takut.. huhuhu.. camno nak terbang jauh ni banggg.. uwaaaa..

Pastu tak berani naik bot sbb tak tau knp.. last naik masa gi island hoping kat pulau pangkor.. mak aihhhh, dia punya melalak sampai mcm nak pengsan sbb seolah2 dia trauma yg amat le.. uwaaa.. camne nak gi pulau2 pasni.. sib baik pulau pinang leh naik kete je.. huhuhu

Byk lg le yg aku nak dia berubah.. berubah menjadi lebih berani yg aku nak sbb dia kan lelaki.. hehe.. jgn cpt cengeng ye hafiz.. malu tau laki2 asyik nangesss je.. tak macho tauu..!! lari kang anak2 dare.. hahaha..


Jgn nakal2 sgt tau.. kang mak marah.. kalo mak marah mesti apis wat muka mcm kat atas kannn.. alololooooo.. besarnye mataaa... hehehe..

Maaf lah ye nak sbb takde besday party utk apis.. tak penting sgt pun kannn, yg penting mak sentiasa ingat apis dan mendoakan apis.. kasih syg mak dgn abah tak berbelah bg pun.. cuma sape yg nakal komfem la kena marah kann.. ngeee..

Dan mak malas nak beli kek sbb apis pun bkn suka mkn kek.. tp takpe, mak akan tunaikan permintaan Apis.. Apis nak LORI HIJAU YG PALING BECAAA (besar)..!!

** Hafiz sgt suka apa2 saje yg berwarna HIJAU.. dia suka ketapi dan kereta2 yg berwarna hijau..






14 comments:

tomatokering :) said...

wah~ comel.. cop dulu! hik2
gurau jerk.. epy beday hafiz! ;)

shiedahkamil said...

hepi beday apis!!! ^_^

Effa | Mama FZ said...

happy birthdat Apisss... :))

Rizziela said...

Eppy bestday Apis...

Siannyer selalu kena marah dengan mak yer? mak marah sebab apis tak nak bergambar dengan adik & kakak kan?

shima said...

salam ana..hafiz ni lebih kurang sama dgn anak bujang ku juga..akmal.dia pun 3 thn bulan sept aritu..perangai mmg penakut..kalau dgr bunyi bunga api dia akan lari..pastu meraung kuat kuat punye..tp nsb baik dia tak takut naik flight.,.hehe..kalau takut susah la mama dia nk balik jumpa nenek kt srwk hahah

shera haifa said...

hpy bufday apiss..dgr ckp mak yaa..jngn nakal2.. :P

sLEEping BEauty said...

hepi birTHday to APIs .. :)

ibuayu said...

happy birthday hafiz...jangan kuat nangis ye..cian kat mak tu dahlah comel je...
tapi hafiz ni makin besar makin encem...

Yan said...

Happy bufday to Hafiz..

akiratoriza said...

salam...
hepi besday Hafiz...

Pesanan Aunty buay Hafiz: Hafiz kene dgr ckp mak+abah sentiasa sebab nanti confirm mak+abah akan bagi apa sj yg hafiz mintak..jadi anak yg baik, jangan asyik nanges jek...

Ana Suzana said...

mekasih aunty sumee.. apis ckp takde hadiah ke..? kikiki

mannira said...

happy birthday hafiz...

MuniQazrina said...

Eppi besday Hafiz, unty doakan semoga menjadi anak soleh untuk mak ayah, amen!!!

haszuraidah ishak said...

happy besday hafiz..semoga jadi anak yang soleh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...