NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, January 29, 2010

ToDaY MaLaS MaSaK

Hari ni daku malas masak.. sbb mlm ni balik kulai..
Dah lama tak jenguk mertua.. tu hari dah balik sekinchan kan, kali ni balik kulai lak.. adil.. hehehe..

So, di sbbkan bz nak packing baju sat lagi, aku pun order Dominos pizza je.. ni jelah yg paling cepat.. McD sudah muak lorrr.. kerap sgt dgn McD.. napelah Nandos dgn Kenny Rogers tak leh hantar kat umah aku ekk.. huhuhu.. sedih..

Apa lagi, ngadap lappy la dan order online je.. lgpun dah ada akaun kannn..


Rege boleh tahan gak leee.. huhuhu.. Takpe kan banggg.. hehehe.. mengabiskan duit poket yg dia (mr.hubby) bg je.. amat jarang ku order dominos.. nape ntah..

Tgk list yg ku order bahagian kanan sekali tu.. 4 jeniss tuuu.. akuuu gak yg makan semua tu kang.. anak2 maybe spagetti je kot.. ngeh ngeh ngeh..


Pilih pizza lak.. aku ambik chicken pepperoni je.. kena pilih yg anak2 leh mkn sekali.. anak2 aku ni tak suka yg banyak toppingnye.. haiyaaaa..


Total yg kena bayar.. ayarkkk.. kena pulun makan abis2 ni.. kalo tak rugi je.. akuuuu jugak yg kena abiskannn.. tangki perut anak2 besar mana jelah kannn..


So, get ready dlm 30 minit je lg.. kalo lambattttt.. Siappp korang..!!!


2 comments:

Ena said...

Bestnyerr.. ok juge sesekali tukar selera kan!..

aNa SuZaNa said...

Ena..
sesekali jelah ye.. kalo selalu rabakk wallet..kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...