NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, January 28, 2010

FiLeM aVaTaR

Sape dah tgk cite ni angkat tangannn... ok2 dah.. turun tgn balik, aku tak nampak pun korang angkat tgn.. hehehe..

Yang pasti aku sendiri tak pernah tgk.. Dan aku mmg dah lamaaaaa sgt tak gi tgk wayang.. Last pegi pun masa ain umur setahun.. kiralah berapa lama aku tak gi.. aku lebih byk masa dgn anak2 ajeee.. dan aku tak kisah pun..

Pada yg dah tgk cite ni aku nak tanya sket, makhluk biru yg pompuan tu seksi sgt tak..? nengok gaya mcm seksi jee.. hmmmm.. ehehehe.. kalo tgk kat dlm panggung lagilah terang bijik mata kannn..!!

Bkn apa, mlm td hubbyku yg tercinta menyuarakan hasrat nak tgk cite ni dgn kawan2 dia.. ohye, dia pun dah lama tak gi tgk wayang dgn aku.. last dia gi tgk wayang time cite transformers yg baru tu..

Time cite tu kuar aku baru dlm pantang.. so bg chance la kat dia berhibur dgn kawan2 dia, lg pun dia masa tu kat KL dan aku kat kmpg sekinchan.. ok, berbalik pd tajuk asal.. mlm td dia dok ckp kat aku :

My hubby : Yangggg...(mendayu2 nampakkk) abg cadang nak tgk cite avatar la sok( maksudnya arini la ) kat wayang dgn budak2 abg..

Aku : (diammm jap..kepala hotak tgh terbayang makhluk biru yg pompuan tu..ekekeke) bila..??

My hubby : Cadangnya sok malam pas abis keje...

Aku : (diam lagik..hehehe..lgsg tak bg jwpn..terus ku bukak topik lain.. jahat tak aku..??)

Kejam tak akuuu..?? yeee, mungkin aku rasa orang lain ada yg tak kisah pun, tp nape ntah aku sgt kisah, kalo ada watak2 yg terlampau seksa seksis ni aku anti sket.. tak salah kannnn.. menjaga kesihatan mata dan hati.. hehehehe..

Kita beli Dvd dia jelah banggg..leh tgk kat umah sama2, pastu bila kuar je makhluk biru yg pompuan tu kita leh lajukan je scene tu.. hehehe.. dan itulah sifat aku kalo korang nak tauu..

Adakah aku cemburu tak bertempat..?? hmmm. mcm yg aku ckp, lebih kpd menjaga pandangan mata dan hati.. hehehe.. ok stop.. tamat cite..

Yang pasti, td hubby aku call ckp mlm ni nak ajak aku dgn anak2 gi giant nak ambik brg yg dia order tu hari.. yahuuu... dia tak jadi pi tgk wayang.. hehehe..

8 comments:

LiAnA said...

kalau akak mmg tak bg dia pegi :p.. bkn sebab jeles pompuan seksi ke apa.. tp sebab jeles akak tak dpt ikut sama wakakaka...

aNa SuZaNa said...

hahaha.. tu pun betul gak kak.. ekekekke

mamataya said...

ana....citer ni best gileeeee..sgt2 best..x sangka ade org blh imagine cite mcm ni...

bg ku pompuan tu ttak sexy la....dia cover badan dia....

hehehee..bagus ye HB mu ...mu x kasik g dia ikut...huhuhuhh

eynda said...

Dulu ana kan yg jeles kat sora pompuan dlm GPS? kekekek..mu ni memang jeles orangnyer la...ngaku aje la kikiki....tapi akak ni pun memang kalau bab hubby & kawan2 dia , memang akak jeles...sebab tau bila depa berjumpa macam2 benda nakal akan berlaku...walaupun hubby kita ni baik la kot kan...tapi akak tetap jeles haha....biasa la...cemburu tanda sayang...tapi kalau cemburu kat pompuan biru & suara GPS tu tak tau nak kata apa la cik ana oittt :-p

aNa SuZaNa said...

ME..
best ekk.. hehehe.. wehhh, ana takde bg jawapan tak bagi pegi pun kat dia..ana senyap jelahh masa dia tanya tu.. kekeke

aNa SuZaNa said...

Kak eynda..
jeles dgn piompuan gps tu main2 jelah.. skrg naik menyampah lak dgr pompuan gps tu sbb asyik bg jalan yg jauhhh je kat kitorang..

ada jln dekat , jalan yg jauhh gak yg di bg directionnye.. yg pompuan biru tu tak jeles sket pun kat dia, cuma watak dia jelahkann.. ekekke..

degil gak tu taknak ngaku... muahahaha.. :P

nuffihkum said...

kasi jer...saya dah lebih tiga kali tgk avatar 3D...sorang2 jer...isteri pun tak tau...hahaha..sebab dia tak kasi...ntah2 dah pi tgk husband u tak...

aNa SuZaNa said...

oooo.. gi sonyap2 yeee.. meh saya kasitau isteri awak.. kekeke.. dia pun tak kasi gak ye.. kuikuikui..

opsss..husband saya takkan pi mana2 tanpa beritahu saya dulu tauuu.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...