NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, January 14, 2010

SaNgaT MaLaS NaK UpDaTe BLoG

SoRry ye...pagi2 korang masuk blog aku tp takde cite best.. Hanya iklan kat atas ni je yg aku taruk.. klik je kalo nak tau apa mendenya kan..

Percaya atau tak, nak join atau tak.. terpulanggg.. tu sekadar iklan semata2.. yg lain2 " lu pikir la sendiri.." ekekeke..

Ok.. ngantuk tahap gaban dah ni.. kalo rajin kang ku hapdet story ok.. Skrg dah start bz nak packing2 barang utk pindah umah.. Sape nak tolonggg meh sini.. kekeke..

Mempacking dgn 3 org anak ni paham2 jelah kan.. huhuhu... Ok.. tido dulu.. dah lewat ni.. dah 3.30 pg okey.. wassalam.. Zzzzzzzzzzzz...

4 comments:

Syikin said...

malas edisi rajin ni.. kalau aku malas.. langsung tak update..hehehe

Mrs. Aiza (Nis) said...

Ana, jgn malas update blog (walaupun akak malas) sebab daku pembaca setia blog mu. :)

aNa SuZaNa said...

Syikin..
ahahaha..malas versi ada entry kot.. kekekek

aNa SuZaNa said...

Kak Nis..
skrg ni malas tu sikittt je.. sbb byk keje bila nak pindah2 umah ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...