NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, January 21, 2010

SeLaMaT HaRi LaHiR Yg Ke 4 TaHuN





SeLamaT HaRi LaHir KaKaK..

* Di Kesempatan yg ada ni mak nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat buah hati pengarang jantung mak yg sorang ni..

* Mak doakan semoga anak mak ni sentiasa sihat2 selalu, jadi anak yg solehah, jadi contoh kakak yg baik pada adik2..

* Walaupun kadang2 mak tak terlayan karenah kamu yg byk ckp, asal celik mata je pot pet pot pet menyembang dgn mak, tp mak terhibur sgt.. bijak sgt anak mak ni.. hehe..

* Walaupun kamu ngada2 panggil mak ni "mama", mak tak kisah pun sbb mak tau kamu mmg tetap nak panggil mak ni mama jugak.. ( apa aku ckp ni..hehehe )

* Maaf ye nak, tiada besday party pun utk tahun ni spt tahun2 lalu.. Kita cuma sambut sesama kita je kan.. bkn kedekut, tp mak dgn abah taknak biasakan sgt..

* Hari ni kita bodek abah mkn best2 kat luar ye sempena besday kakak.. yg pasti, mesti mak kamu ni yg over mkn.. ekekeke.. dinasour la katakannnn...

* Apapun mak sentiasa doakan yg terbaik utk anak2 mak ni..jgn nakal2 selalu.. kang mak jadi tarzan je hari2.. huhuhu.. tp dah agak jarang jd tarzan pun skrg ni.. hehehe.. :P

Ok sayanggg.. Muahhhsss utk anak mak yg comel ni..!!

20 comments:

Anonymous said...

happy birthday..!!!!!!!!!!! AIN. ~~~keCik

iNa said...

happy birthday ain...
moga jd anak yg solehah...
jaga adik baik2..n jd cth yg terbaik tuk adik2 ya....... :)

mirah said...

happy birthday Ain.. moga jadi anak solehah penyejuk hati makabah tu.. :)

sweets said...

happy bday to ain..

eynda said...

Happy birthday Ain...be a good daughter k ;-)

hans said...

Happy bday to Ain! Jgn slalu nangis ye...

Syikin said...

Happy bday to Ain... be a good daughter k.. jgn selalu nangis yer:)

Ena said...

As'Salam kenal
Happy Birthday.. dah besar kakak yeh!!.. moge jd anak yg solehah ye!

btw, nice blog!!
sy dah follow ye.. :)

shabiela said...

Hepi besday ain.. moga jd anak yg solehah.. :)

nuna said...

Happy birthday princess ain... Be a good girl...

tricksrex said...

uiks 4taun sudah..happy birthday~

aNa SuZaNa said...

Utk semua yang wish ana ucapkan terima kasih.. nak alamat rumah tak..?? kot2 la nak post hadiah.. ekekeke..

Opsss..gurau je.. dah nak pindah pun, so alamat sini dah tak pakai dah nnti.. hehehe..

Ain said...

happy birthday untuk anak mak yang comel itewww....

mintak mak nyanyikan lagu birthday ya....

aNa SuZaNa said...

Kak ain, thanks..

annie said...

Salam Ziarah, SELAMAT ULANGTAHUN YG KE 4 UTK KAKAK, MOGA JADI PUTERI YG SOLEH DAN AYU PARAS RUPA DAN JUGA PEKERTI. Amin.

Opppss...samalak birthday kakak ngan mak cik...boleh tiup kek sama2 kan...

**jemput jengah "rumah" mak cik yea..

aNa SuZaNa said...

Tima kasih makcik.. Nanti ana jengah rumah makcik ye =)

LiAnA said...

hepi besday ain... berseri dia pakai kurung merah tu :D

Papa meow said...

hapi besday ain bucuk... nakal2 tau biar mak kau penat heheh

X da hadiah laa...hadiah doa je, moga panjang umur, murah rezki dgn mak ayah nya sekali dll aminnn

aNa SuZaNa said...

Ena..
salam kenal..nanti ana jengah blog ena ye..thanks sbb lawat blog ana.. =)

aNa SuZaNa said...

Papa Meow..
thanksss.. doa pun dah cukup baik.. ^_^ ..

saje lah suruh ain makin nakal.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...