NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, January 17, 2010

BeRSiaRaN DaRi KaMpuNg

Hai hai hai..hehehe.. ohye, tgh aku taip entry ni, aku masih berada di sekinchan lg.. dlm masa sejam lg baru gerak balik KL..

hmm, kejap je kan..dahh abis cuti.. huhuhu.. ptg td saje snap2 gambar.. ada gak mende utk di jadikan entry baru..


Ni parking kete luar kat dpn umah mak abah aku.. baru lg buat tmpt parking kete ni, rasanya sblm kenduri kawen adik pompuan aku tu hari..


Puas tul anak2 aku bermain2 kat laman rumah.. yelahkan, kalo balik damansara mana ada laman rumah kan..hehehe... syok diorg berkejar2an.. ada pulak yg rajin melayan, lglah diorg seronok..


Yg pasti, berbintat2 bdn diorg berdua ni kena gigit dek nyamuk.. kejap2 mintak di garukan tempat bintat2 tu.. haihhhh.. penat tauu..


Ni lah gambar rumah mak abah aku.. ada 6 bilik dlm umah ni.. tu pun tak cukup kalo semua berkumpul.. lg2 time raya.. bilik2 di utamakan pd yg dah kawen je.. hehehe..


Budak2 tgh berlumba lari.. main kejar2..


Tengok 2 beradik ni.. puas ajak mandi, tp tak nak naik umah sbb syok bermain..


Tetiba adik pompuan aku yg baru kawen tu hari sampai.. diorg baru balik dr kolej.. masing2 bekerja sambil belajar.. skrg ni adik pompuan aku tgh peknen.. ehehehe..Tahniah2..


Rumah jiran aku..dekat2 je jarak umah kannn..bestt...


Mcm biasa.. enterframe sket le..dah empunya blog kan.. kikiki.. alisya yg masih demam, meragammm je dia tauu.. takmo dgn org lain.. huhuhu..


Kakak je mau bergambar.. hafiz tak nak mcm selalu.. cehh..!! payah tul mamat sorang tu...




Ok cukupp..!! asyik nengok muka aku je kan..hehehe..


Hubby aku tgh syok bermain ping pong dgn adik lelaki aku.. nasib baik pandai mainn.. kalo tak mmg aku gelakkan jelahh.. hehehhe..


Ehhhh.. nanges ke malu tu bangggg..?!! ekekkeke

Ok lahhh.. nak packing pakaian balik KL balik.. kang bising lak laki aku sbb bz update blog je.. padahal tak berkemas pun lg..huhuhu.. ok..jumpa next entry lak ye..bye2...


10 comments:

Ain said...

anak2 paling happy bila kita balik kampung....

sebab dapat main dan berkejaran di kawasan yg luas kan...

eynda said...

Luasnya laman...best...

LiAnA said...

nampak besar tp bila sumer balik terasa kecik je rumahkan keke..sampai tak cukup2 bilik..

aNa SuZaNa said...

kak Ain..
mmg anak2 pun yg paling seronok.. maknye lglah seronokkk.. =)

aNa SuZaNa said...

kak eynda...
mmg luas laman umah ni.. umah mertua ana laman dia laaagiii luasss.. huhuhu

aNa SuZaNa said...

kak liana..
kalo dah berkumpul ramai2, bkn je rumah tu nmpk kecik..tp bilik air pun berebut sakan..kekeke

hans said...

wah ana syoknya...laman luas.. puas anak2 main...

aNa SuZaNa said...

Hans..
tulah..seronok diorg bermain..cuma masa je singkat sgt..tau2 je dah sampai masa balik kl balik..huhuhu

shabiela said...

luas kawasan umah family mu ana.. hb mu nmpk kurus lah.. :)

aNa SuZaNa said...

sha..
kurus ekkk...hehehe.. (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...