NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, January 14, 2010

TeNtaNg LiVe TraFFiC BLoG iNi

Klik pg image utk lebih jelas.. tp klik kanan utk new tab la ye.. kalo klik kiri kang kuar terus dr blog ni pulak..kekeke..

Walaupun daku tak update byk story arini, tp traffic feed ttp tinggi.. terharu sungguh sbb korang setia jenguk blog ku yg usang ini.. ehehhe..

Dan bila ku check satu persatu yg dtg menjengah, tetiba ku ketawa sorang2 bila tgk ada yg google "FACEBOOK BUDAK HENSEM"..

Aku syak mesti anak2 darez yg googled ni kan.. tup2 termasuk kat entry aku yg bertajuk "SAYA BUDAK HENSEM"..

Mesti kecewa beliau bila yg terpapar tu muka hafiz.. maafkan akak ye dikkk.. ehehehe.. anak akak tu lom ada facebook lg..huhuhu..

Dan di kesempatan ini daku jugak nak say " HAI..SALAM KENALAN BUAT SILENT READER SAYA.." mekasih sbb setia dtg ke blog ANA..

Ana sgt2 menghargainya.. kerana kalian semua buat ana bersemangat nak berblogging hari2.. =)


Tgh taip entry ni, anak2 semua tgh rehat guling2 atas tilam.. tetiba si budak hensem tu ckp

Hafiz : makkk..nak mandi
Ain : Mana boleh mandi kan makkk..
Aku : Kan dah mandi pg tadi..nape nak mandi lak..?

Hafiz : Tak leh yeee..( dia suka sebut perkataan YE..ehehehe)
Ain : Yelahhh..kita mandi sikit je kan mama.. kita mandi 5 kali je kan mamaaa..
Aku : ( gelak jelah..yg tukang nak betulkan pun tak betul jwpnnya..ekekeke)

6 comments:

eynda said...

Ahahaha...lawak le ain :-D

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
maknya malas mandi so anak2 pun kena ngikut sama..ekekeke

shabiela said...

byk kali ain mandi.. ekekek..

Ain said...

jimat la air rumah ana...

bijak betul ain tu kan... (bukan akak tapi anak awak)...hehehe

aNa SuZaNa said...

Sha..
dia lom paham sgt bab nombor2 ni..kekekek

aNa SuZaNa said...

Kak Ain..
jimat la sgt..ekekkeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...