NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, January 28, 2010

BeRSiaRaN DaRi RuMaH DaMaNsaRa

Lepas zohor td aku bawak anak2 kuar gi kedai kat bawah apartment ni.. Jalan kaki je laaa.. bkn jauh punnn.. sukaaa je sume anak2 aku bila ajak kuar rumah..


Kami sekarang duduk sri damansara dulu sbb baju bajan kami lom abis di angkut.. lg pun kat umah baru belum transfer astro lg.. huhuhu.. boring lorr kalo astro takde.. kang tak psl2 lyn CD barney je.. eiiii.. nehiiiiii..


Awat korang bertiga buat muka toyeee je ni..???


Cuaca agak gerimis tadi.. sib baik dah ready payung.. ajak patah balik masuk umah masing2 terjerit2 tak nakkkk.. alisya takde lah jerit kann, dia mana paham bahasa lagi.. kekeke..

Oklah2, so aku bawak gak gi kedai.. tujuan utama nak beli pampers, susu hafiz dan jajan2 lain.. pastu nak bg budak2 ni seronok je.. bosan agaknye terkurung je kat umah.. mujur hujan sekejapan sahajaaa.. risau gak kalo lebat tadi..


Gambar kat kedai tak sempat ambik.. kami gi pasaraya speedmart je.. dekat lagiiii murahhh.. tu trademark speedmart kan.. hehehe...

Ada gak hajat nak snap gambar masa kat kedai td, tp terlalu ramai pulak mamat2 bangla dgn nepal dok nengok2 aku.. ecehhhhh.. padahal diorang tgk anak2 aku kot, aku je yg perasannn.. ekekeke..


Sape lg yg tukang ambik gambo kalo bukan si ain.. byk gambar bgnn dr gambar kami.. cehhh..!! opsss.. tudung sama lg.. wellll, u know me...!!


Ini budak yg volunteer snap gmbr aku.. time ni lak ada 2 org pak guard yg memerhati.. org snap gambar pun pelik kaaa.. aiyaaaa ini olanggg..!!


Yang si ain ni masa kat speedmart dia sesuka hati ambik menan dan letak atas kaunter bayaran.. wah wah wahhhh.. manyak cantekkk.. mak kamu tak offer apa2 menan pun utk di beli tauuu..!!

Sudahnya ku suruh pulang balik.. suruh letak balik kat tempat yg dia ambik menan tu.. aku ckp kat Ain yg menan tu orang punyaa.. pastu ain pun cakap

" kalau orang punya mesti orang tu dah simpannnn, yg ni dia jual la makkk.. tu pun tak tau ke..?"

Amboiiii... dah pandai menjawabbbbb...!!! chaitttt.. makin bijak sungguh anak dara yg sorang ni.. tp aku tetap taknak belikan.. menan yg dia ambik tu ialah sepeket besar belon2.. huh, tak kuasa le aku nak tiup belon2 tu.. buat sakit mulut je.. huhuhu


Budak ni mcm biasalahh, seriusss je muka..


Masih seriussss lg muka tu..


Sampai je kat umah apa lagi, punggah segala mknn yg di beli tadi le..


Alisya belajar utk stabilkan badan time duduk.. yeayy...!!


Time ni dah merengek dahh, maklumlahhh, time tido dah larikkk..




Bilalahhh nak merangkak nak oittt.. bersih lantai mu mop guna badan.. hehehe

Sekian cite di ptg hari...Opsss, aku tukar lagu lg.. kang bosan2 aku tukar lagu lg ye.. kekeke.. tp aku tau, ramai yg mute je kannn.. miahahaha


2 comments:

tricksrex said...

dalam tiga-tiga tu,alisya menten muke paling garang ala2 cute..kekekekekekeke..ha kan da kne ngan ain..tu la dak2 skang cukup maju da..kekekekeke

aNa SuZaNa said...

hahaha..budak kecik tu sokmo muka garanggg..

ain mmg kejam malukan maknya dpn cashier..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...