NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, January 06, 2010

BreakFaSt PaGi Ni..

Pagi2 lg dah masak ikan yg di perap bersama sayur mayur tu..masak atas frying pan je..tak kose nak on oven..pastu guna olive oil..jaga kesihatannnn..hehehe..


Ni sesudah siap di masak..
Letak atas pinggan biasa2 je..takde pinggan luar biasa pun kat umah ni..so x nmpk menarikkan salmon steak aku..


Tadaaaa..hasil selepas di tuang sos black pepper..
Ni hubby yg request..dah jemu mkn yg sos putih tu...


Apa lagi..jom makannnnn...!!

** x nmpk menarik hiasan aku kan, tp sgt menarik bg perut aku..kekekeke..



10 comments:

mirah said...

bestnya salmon. Saya pun suka salmon tp belum pernah msk sendiri. Btw, mana nak cari salmon ni ya? kt hypermarket pn takde, i mean kat c4 alamanda lah. Tmpat lain blum pernah cari. Heheh..

iNa said...

nk dtg bekpes umah kak ana la esok..hehehe..

Yanti Suhaini Binti Ibrahim said...

Ummpph Yummy!! Asyik makan Salmon aje,sedap sungguh!! lain kali masak lebih sikit.. then hantar kat ofis Aini ya..hehe:P

aNa SuZaNa said...

Mirah..
kat alamanda ada..tp bkn kat care4..kat cold storage ada..sila carik sekarang..hehehe..

aNa SuZaNa said...

Ina..
esokkkk..?? akak tunggu tp mu tak dtg siappppp...!!! heheheh

aNa SuZaNa said...

Aini..
nak ke..hehehe..ana masak tak le best mana..tp kalo nak buat seperaisss then hantar kat opis aini leh jugak..hehhe..

*suprise la sgttt, kang terjah2 aini takdokkk opis..kikiki

tcer dila said...

cedap nya....terliur je nengok...hihihi

aNa SuZaNa said...

cikgu dilla..
sila lap air liur tu ye...kang menjejehhh basah..kehkehkeh..

mirah said...

oh ya ke. Jarang ke tak pernah masuk cold storage sana. Apakah? Sebab kami biasa shoppping brg rumah kt c4 je. Ok takpe, nnt ku pergi ya. Thanx.

aNa SuZaNa said...

kalo nak cari mende pelik2 mmg cold storage la tmptnya..hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...