NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, January 23, 2010

SaNgaT2 PeNaT oKeY..!!

Kami (aku, hubby, adik aku yg 2 org tu) bertungkus lumus buat semua ni.. anak2 lak byk menganggu dari membantu.. saje tau budak2 ni..


Sebahagian dah di wrapping dan di packing..


Masih byk lagi yg belum di packing mcm baju bajan.. huhu.. periuk2 pun lom sempat packing..


Penat sgt wehh.. kami mkn McD je sbb aku tak masak.. mana ada masa..


Menan2 budak2 ni 90 % di angkut.. tinggalkan sket je utk diorg main2 kat umah ni.. kang bosan lak..


Barang2 akan di transfer ke rumah baru hari ni kol 11 pg.. hubby dah sewa lori yg mampu bawak seberat 3 tan..

Staff2 hubby dan bestfriend2 hubby yg akan membantu kami angkut semua brg2 ni dr rumah sini sehingga ke rumah baru


Tv asal pun dah di bungkus.. ganti dgn tv lama je utk ruang tamu skrg.. sian adik aku, terbongkang tak hengat dah.. kekeke..


Sofa jugak dah di bungkus..berat woo sofa ni..


Hubby aku dgn adik2 aku dah tido kol 3 pg td.. cuma aku je yg sambung kemas dan packing barang2 sehingga kol 5.40 pagi..

Sgt2 rabak mata dah ni.. solat subuh pastu baru nak tido.. ni pun sempat lg update blog wlpun dah keletihan..

Ok, dah kol 6.15 pg dah ni.. mau rehattt.. sgt2 letih.. kol 9 pg nak kena bgn dah.. buat sarapan.. kol 10.30 pg kang kwn2 hubby dah smpai.. kol 11 pg baru lori dtg.. mesti lg penat.. huhuhu..


12 comments:

eynda said...

Nak pack barang rumah siap2 la...nanti nak pindah tak letih sangat kot hehe....kena cari kotak kosong mulai sekarang :-D

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
ye betul..baik buat awal2.. kurang sket penatnye..

Alya said...

aduhai penatnyela lya tgk...tgk samsul tido tu mst kepenatan yg amat sgt kan...samsul amik cuti keje tolong akak la ye n lg 1 ustaz yusof ngaja sekolah mane...

shabiela said...

byknya brg mu.. sha lak seminggu nk pindh dh stat ngemas.. tiap2 mlm bwk skit2.. dh masuk umah br sehari dh beres kemas yg wajib.. heheh..

nuna said...

byknyer harta karun... hehe.. selamat pindah...

aNa SuZaNa said...

Alya, haah, samsul ambik cuti utk tlg akak.. Seminggu dia cuti.. Ustaz yusof dah bersara dr ngajar...

aNa SuZaNa said...

sha..
byk ke.. menan byk le..kikiki

aNa SuZaNa said...

nuna..
time kemas2 ni lah yg akan kita temui brg yg hilang atau tersembunyi selama ni..kekeke..

iNa said...

wah kak..
smpai kul 5.30 pg??

ina pnah gak merasa packing2 barang2 nk pindah smpai x tido 1 mlm....
Mase tu hubby nk pindah dr JB ke Sban........on the spot je cari lori semua bagai...dah la time tu dlm pantang lg..tp dh 50 ari ++ la......mmg jenuh + ngantuk...

P2 dh smpai sban lg nk kemas umah lg....

Tp..penat2 seronok kan??

aNa SuZaNa said...

ina..
tulah, penat woo packing last minute ni.. pastu banyak bende lak tu..tu yg mengemas sampai tak sedar kol brp baru siap tu..

m@ said...

aduhaaaiii gerunn tgok gambar'
penat2pun berbaloi dgn riang hati melangkah ke rumah baru :-p

aNa SuZaNa said...

Ma..
sampai skrg penat lom hilang.. sbb sgt luas ruang nak di kemas.. dan byk perabot yg nak di lap..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...