NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, January 02, 2010

RuMaH Ku SyuRga Ku

Pagar wrought iron dah pun di pasang..
pedestrian gate jugak dah di psg..




Lampu dan kipas jugak dah di pasang..


Pergola kat car porch jugak dah di pasang..


Pandangan dari sisi..


Close up pagar utama..


Lampu backlight jugak dah di pasang..


Ofis hubby pun hampir siap di pasang..


Drawer tepi katil pun dah di pasang


Lampu downlight sume dah di pasang..
Kipas jugak sudah di psg kat bahagian dapur ni..
cuma aku tak sempat nak snap yg latest..




Rumput2 sudah di tanam..bkn di pasang ye..hehehe..






Batu pejalan kaki jugak dah siap di pasang..
erkkk..pasang ke susun..?? hantam sajalahh..







Entry kali ni banyak perkataan " pasang "

Sekian


13 comments:

eynda said...

So bila nak pindahnyer?? :-)

aNa SuZaNa said...

erkkk..tunggu sume siap di PASANG..kekeke...

Zana said...

nampak kemas je rumput2 tu...bestnya nak siap dah...

ammi said...

rumah Ana best..paling suka dapurnya...waaaa.. bila ku nak dapur cantik jelita macam tu!

aNa SuZaNa said...

Zana..
skrg ni rumput2 tu mcm ada yg nak mati la pulakkk..kaler dah tukar kuning2 gitu..tp kontraktor umah kata kalo mati dia akan tanam lg sekali..

aNa SuZaNa said...

Ammi..
umah ku tak besar mana..dlm gmbr nmpk mcm luasss je..tp bg aku dah memadai..tak la penat nak mengemas nanti..

shabiela said...

ana, siyes lawo giler umah mu.. lampu2 gitu lawonya.. weh mmg lawoooooooo.................

aNa SuZaNa said...

Sha...
oittt..biasa2 jele..tak selawo mcm dlm2 majalah pun..tp pada pandangan mata kami mmg lawa la..umah sendirikannn..kenalah hargai..jenuh encik suami kumpul duit utk buat renovation ni ..syukurrr Alhamdulillah..

quezul said...

lawonyer umah....

aNa SuZaNa said...

quezul..
mekasihhh.. :-)

wfaiziah said...

Assalamualaikum
seronok kan menghias rumah...I laiiikkk...
I pun suka.. lepas satu..satu reka utk cantikkan rumah
cuma nak tanya satu soklan:
tempat kat mana pagar wrought iron tu dan berapa kos utk pagar sebesar itu ye...:)

Ana Suzana said...

wfaiziah..
pagar ehh.. ana lupa la pulak kos pemasangan pagar tu.. apa kata try tanya kontaktor kami.. cari kat fb dia " akar minda desin & build"

Kymie Marzukhi said...

rumput apa tu puan ana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...