NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, January 22, 2010

aNa SuKaaaaa =)

Rabu lepas ada posmen dtg hantar brg utk hubby..
Tp aku yg sambut sbb hubby kejeee..

Pastu ntah knp tergerak hati nak bukak parcel tu..
Jahatnyeeee...kekeke..


Taraaaaa... yeeee.. sukanyeeee...
Senyum sampai ke telinga.. =)


korang ada order jugak takkk...
hubby daku ni order senyap2 je.. nak kasi surprise tujuannya.. =)


7 comments:

tricksrex said...

aiyok..dah x suprise dah..ape la kak ana ni..kekekekekeke

aNa SuZaNa said...

miahahahaha.. ngada2 bukak sendiri..

iNa said...

oooo...babap nih bukak brg hubby...
hehehe...

bestnye nur kasih..
nk beli gak la...

aNa SuZaNa said...

ina..
beli jgn tak beli..kikiki

nuna said...

Ana,

Sorry topic lari... Sy jln2 kat blog list u kat sebelah nu.. hmmm, terbaca blog pasal salmon.. terliur... nak order salmon gak dari ammi tp camno??? tp sy leh amik salmon tu wekends je sebab dok kl lah.. kalu weekends leh jer turun puchong shah alam nu... bole tak bagi tau kat dia camne nak order???

aNa SuZaNa said...

nuna..
nanti saya inform dia.. tak pun nuna tinggalkan komen kat blog dia.. email je dia pun xpe.. amminafeesa@yahoo.com

shabiela said...

dh xde suprise lor.. ekekek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...