NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, January 24, 2010

SeSi PiNDaH RaNDaH..

Seawal 10.30 pg kawan2 hubby dtg utk membantu kami angkut brg2 masuk ke dlm lori.. Kesian sbb ada yg masih tak sempat bersarapan tp dah dtg ke rumah kami..

Yang aku lak mmg surrender buat sarapan la pg semalam.. sgt2 tak larat.. settle clearkan barang2 dlm pukul 12 tghari kot.. tak ingat lak..

Pastu kami semua bergerak menuju ke rumah baru.. kwn2 hubby pun ikut sekali.. sgt2 bagus diorang ni.. ni lah yg di namakan kawan.. =) susah senang bersama2..


Berat tu box tuuu... tu semua sebahagian dr pakaian yg dah di packing.. tu pun masih ada lg pakaian kat rumah ni yg belum di packing..










Mula2 longgok sume brg2 kat car porch dulu..
Pastu kang baru bawak masuk dlm rumah..


Sempat lagi tu bersenam.. kekekkeke..


Bersusun sume brg.. hehehe.. pasni pening nak menyusun dlm umah lak..


Berehat jap dgn si kakak.. hafiz dgn alisya ada dok dlm kete.. adik pompuan aku yg monitor..


Bakal menjadi bapak tak lama lg diorang ni.. tahniah2...!!
Sukanya ada baby... ngeeee...


Ni adik lelaki aku yg snap.. aku pi ambik alisya kat kete..


Posing jap.. alisya menten masammm..


Break time.. mkn burger kfc yg hubby tapaukan sorang satu..


Lengang sudahhh..!! sume brg2 sudah selesai di angkut ke dlm rumah.. mekasih pada semua kwn2 hubby yg byk membantu.. kami dah anggap mcm family sendiri dah diorang ni... sgt bagus dlm kwn sebegini..


Hubby sempat lg mesyuarat pagar dgn jiran dpn rumah.. hehehe..


Nur Alisya Zulaikha ..

Pas settle je sume, kami gi lunch dulu kat restoren Kayu Manis kat bukit jelutong.. tempat feveret la katakannn.. hubby berniat nak belanja mkn pada sume yg membantu kami..

Alisya yg masam je muka.. mahal betul senyuman mu ye nakk..


Baju yg dia pakai tu ialah baju ain masa sebaya dia dulu..


Tgk tu..puas dah agah2 dia.. takmau senyum gak..


Anak bujangku..awat buat muka mcm tu nak oitt..




Hubby order mknn.. aikkk..!! awat baju dah hampir sama tu bangg..?!! saje arrr..!! dush dush dush...


Sementara mknn lom sampai, bg hafiz main dulu..


Ni antara yg kami order.. yg pasti shark fin sup tu sgt sedapppp..!! bertambah2 aku mkn tau.. daging masak blackpepper pun sgt sedappp.. daging masak halia pun sedappp..!! menu wajib order ni.. ketam je takde masa ni... huhuhu


8 comments:

tricksrex said...

dah agak dah musti wajeb berupdate punye akak ni..haha..bwk rest kak, kang pengsan pulak~
kekekekekekeke~

eynda said...

Lengkali pegi kayu manis nak order shark fin soup la...

aNa SuZaNa said...

tricksrex..
hahahaha.. tulah, penat2 pun nyempat lg update tu..kekeke.. arini nak gi umah baru lg..tido sana satu mlm utk menyental habuk2..

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
order jgn tak order.. sodappp..

shabiela said...

ana, 1 lori sekali angkut je ek.. sha 3 kali, sbb lori kecik jer.. ekekek... pasni mengemas la pulak.. penatnya...

aNa SuZaNa said...

sha..
kalo nak ikutkan, kena 2-3 lori tauu, tp kami tak bwk mesin basuh2, set2 tilam, katil2, almari2, ove, karpet, rak2 tv..ekon.. meja2 pc..meja mkn..

sbb tu semua kami sedekah kat adik beradik je.. kalo angkot sume tentu tak cukup lori tu..

-iLLa- said...

Ana,pelastik seal brg tuh mn beli?tebal erk?

aNa SuZaNa said...

ana beli kat kilang toyogo tu jugak.. rege segulung dlm rm18 rasanya.. tp leh wrapping byk brg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...