NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, January 16, 2010

aLiSya StaRt DeMaM

Ini gambar sblm dia menunjukkan tanda2 nak demam.. tgh ku bz iron baju2 utk di pakai pg nanti, hubby ambik alih tugas ngasuh anak2 .. hehe..


Comel je pakai sleepwear baru..sedondon semua.. ain dgn alisya pakai baju " I LOVE MOM ".. manakala hafiz lak "I LOVE DAD"..

Kang kalo ku pakaikan sume LOVE MOM kang ada yg merajuk.. ekekeke... berbalik pd cite alisya, ku perasaan bdn dia sedikit panas sewaktu nyusukan dia.. pegang bahagian kepala dgn dahi pun panas..


Kira dah lama gak kan tak dgr ku meroyan kat sini psl anak2 demam.. Alhamdulillah, dah jrg demam dah diorg ni.. setakat selsema kejap2 tu biasalah kannn..

Aku amat bz skrg ni..lipat pakaian2 nak bwk balik kmpg.. dah sebulan tak balik Sekinchan.. Yang lain semua dah terbongkang tido.. tinggal aku jelah yg jd kelawar.. korang pun tau yg aku jarang tido awal kann..

Oklah..nak sambung kemas baju bajan.. ginilah bila anak dah 3 org, pening nak catu brp helai baju nak di bawak balik.. baju hubby lg.. baju aku sehelai je pun takpe, sbb byk baju adik2 pompuan aku yg leh di pinjam.. hihihi.. kes nak jimat ruang beg punya psl..

Moga Alisya cpt sembuh.. Demam nak pandai sesuatu agaknye.. hehe..

~ Wassalam ~




10 comments:

Zana said...

ciannya alisya...moga2 tak jd la demam dia tu..
cutenya tiga2 pakai baju sama...zana pn ingat nak belikan anak2 baju sama cam ni la, best kan...ana beli baju ni kat mana ek? mesti online kan...
nak balik kg kan, hati2 di jln raya...

aNa SuZaNa said...

Zana..
ada link ana letak kat entry bertajuk shopping online lg..entry dlm mggu ni jugak..

Dah hampir 4 pg, tp lom siap ngemas lg..huhuhu.. alisya mmg demam kot, lani tgh riba dia sbb nyusu.. panasss je bdn dia.. ubat xde lak tu..huhuhu

shabiela said...

comeynya pkai bj sedondon.. sha bli tshirt jer.. sorang pkai love mum n sorg pkai love dad.. br adil kan.. ekekek..

Ain said...

anak akak sarah selesema ngan batuk...

makan pun tak berselera..huhuhu...

comell jer alisya ngan sleepwear baru tue..

aNa SuZaNa said...

Sha..
suka tgk diorg sedondon..diorg pun sukaaa sbb pakai baju baru...kikiki

aNa SuZaNa said...

KaK Ain
tgh reply komen ni si alisya merengekkk je.. ssh nak tido.. xsdp bdn punya psl..huhuhu

eynda said...

Moga cepat sembuh ye baby....demam nak cerdik tu :-)

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
mekasihhh aunty..hehehe.. (^_^)

hans said...

ana betul ckp kak eynda tu... slalu baby kalau demam nak dapat akal la tu... semoga alisya cepat sembuh...

aNa SuZaNa said...

Hans
yesss..mmg dia dah pandai sesuatu.. pandai taknak dgn org lain dahh..huwaaaaaaaaaaaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...