NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, January 13, 2010

DaPaT HaDiaH DaRi KaWaN..

Murah rezeki daku sbb dpt present dr kawan alam maya.. Sempena apa tu tak tau lah, tp daku amat bertuah sbb terpilih.. hehehe..

Bungkusan tu sampai ptg smlm..
Mujur daku tak ke mana2 smlm.. Nak tau apa dia..?


Taraaaa... tudung pink.. =)


Tetiba budak yg paling suka kaler pink ni dtg menyibuk.. mulut pot pet pot pet tanya tu ini..

" wowww.. ni sape punya ni mama..? bila masa mama beli ni..? kaler pink kan mama..? kakak sukaaa... mekasih mama.. mekasih belikan utk kakak.."

Ewahh.. ntah bilanya daku belikan utk dia..hehehe..


So aku pun bg ler dia try pakai.. jd model jap..


Tu diaaa.. model posing..
tu siap cekak pinggang sbnrnya tu


Sukaaa ye..kat bwh leher tu ku pin kan sbb longgar kan


Sukanyaa dia.. nanti mama belikan tudung kakak ye..
mintak duit kat abah cepat.. kekekeke..

Thanks to kak Nurazmiah Azri dr rakan FB.. kalo akak skodeng blog ana, ana nak ucapkan berbanyak terima kasih sbb hadiahkan ana tudung ni.. sukaaa.. =))


6 comments:

Papa meow said...

Aku g kedah, ada kje sket.

sambil2 tu hupdate gak sket2...ko je x perasan kot heheh

lawo tudung pink :))

aNa SuZaNa said...

oooo.. gi kedah.. fuyyoooo.. job masyukkk ni..good2..

aku jenguk gak kat link2 tepi ni.. xnmpk lak blog mu berhapdet..aku yg rabun kot..ehehehe..

lawo ye..mekasihhh.. =)

Zana said...

bestnya dpt hadiah....sure cantik kalo ana pakai tudung tu...

aNa SuZaNa said...

zana..
ana jrg pakai tudung jenis ni.. tp leh test..hehe

eynda said...

Ana...try pakai & posing...boleh start buat koleksi nanti ;-)

aNa SuZaNa said...

kak eynda...
InsyaAllah..kalo hubby kata ok, bolehla buat koleksi..ekekeke.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...