NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, January 26, 2010

BeRSiaRaN DaRi RuMaH BaRu

Salam semuaaa.. sehari cuti berblogging sbb penat..
Itu pun tak abis mengemas lagi..
Yg pasti, aku, hubby, ain dan hafiz sakit2 kaki sbb turun naik tangga..

Maklumlah, pestaim dok umah yg byk anak tangga.. dah 2 mlm kami semua tido dgn kaki yg lenguh2... lawak sungguh rasanya.. agaknya kena buat escalator kot.. kekeke..


Time ni pemegang kayu pd tangga ni lom psg.. skrg dah ada, cuma tak sempat snap.. bz mengemasss..


Gigih ain memanjat tangga.. yg pasti aku sgt2 awasi anak2 aku turun naik tangga.. diorg ni jakun sket la katakan, cuma kena awasi sbb bahaya.. huhuhu..


Ni ruang tamu atas.. aku tunjuk sket jelah dulu ye.. penat nak upload dan apdet story..kang dah free aku cite lg..


Curtain lom sempat pasang.., tv pun lom sempat hanging kat dinding.. karpet pun lom bentang.. hari2 aku vakum dan mop lantai okey.. gigih woo.. hehehe..


Ok.. mcm biasaaaa..mesti selit sket puan blogger.. kekeke.. Dlm gmbr ni dah nmpk pemegang tangga tu kan.. sorry, aku tak tau nak panggil apa mende tu (pemegang kayu kat tangga tu ler..:p)

Ok.. nak tido balik.. ni terjaga sbb alisya bgn nak nyusu, tu yg curi2 masa update entry.. facebook pun tak sempat jenguk.. huhuhu.. gambar2 lain akan di upload bila ada masa terluang.. jumpa lg..

** Syukur Alhamdulillah dah ada rumah sendiri..penat tp best..


27 comments:

ibuayu said...

tahniah dah pindah rumah baru...cantik deko rumah ana..

eynda said...

Tak sabar nak tengok gambar part lain2....cun sungguh :-)

Ena said...

Wahhh!!.. bestnyer ah masuk umah baru.. cantek, & nampak amat selesa.. suke la anak2 terutamaye ye.. leh main puas2.. he3x

mirah said...

oh dah pindah ya.
best kan ada rumah sendiri. Share lah lagi gambar rumah baru, hihi seronok tgk.. :)

ammi said...

Tahniah Ana!

IdzaLia said...

cantiknya.. part2 yg lain pun mesti cantik kan.. nanti buat le lg entry selit gmbr byk2 ye..

Some1...somewhere...somehow... said...

tumpang tido 3d 2n muleh...? kekekeke

W..A..H said...

wall paper cantik

hans said...

suka tgk... best la rumah baru ana..

ibu 2AZ said...

cantik lah umah ana nih..yg kat wall tepi tangga tuh gune wall paper ker..cantik tgk..

ibu 2AZ said...

cantik lah umah ana nih..yg kat wall tepi tangga tuh gune wall paper ker..cantik tgk..

aNa SuZaNa said...

ibu ayu..
mekasihhh..=)

aNa SuZaNa said...

Kak eynda..
ana lg tak sabar nak tgk deko umah akak..

aNa SuZaNa said...

Ena..
anak2 mmg suka.. cuma kena selalu jaga bab turun naik tangga laa.. bahaya sungguh..

aNa SuZaNa said...

Mirah..
nanti ana tepek bahagian lain kalo ada masa ye..

aNa SuZaNa said...

Ammi..
thanks.. tp ana still ke rumah damansara lg.. ada brg yg lom abis angkut..kejap2 tido sini kejap2 tido sana pulak..

aNa SuZaNa said...

Kak nis..
cantikkan wall paper tu.. ana suka.. =)

aNa SuZaNa said...

Hans..
mekasih jugakkk.. ^_^

aNa SuZaNa said...

Idzalia..
Insyaallah, nanti ana tepek lg..sekadar berkongsi idea ye, bkn maksud yg lain..hehehe

aNa SuZaNa said...

Kak Y..
bulehhh.. sila dtg..kekeke

aNa SuZaNa said...

ibu 2az..
haah, yg kat tepi tu wall paper.. tak semua bahagian letak wall paper pun..tempat2 tertentu je.. =D

m@ said...

ma pun x sabar tunggu part lain..canteeek umah.

shabiela said...

ana, br 1 part dh meroyan sha tgk.. ekekek.. lawo.. mabelesssss... mu kena tunjuk stat masuk pagar umah deh.. lawooo giler..

aNa SuZaNa said...

MA..
yg lain2 gmbo tungguuuu.. slow2 ana update

aNa SuZaNa said...

Sha..
uikk..mau tgk setiap sudut ke..tggu jelah entry2 akan dtg ye..hehe

Zana said...

bestnya dah masuk rumah......
tak sabar nk tggu tgk part2 yg lain plak

aNa SuZaNa said...

Part lain akan dtg ye...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...