NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, January 26, 2010

CiTe RuMaH DaMaNSaRa PulaK..

Ni gambar 3-4 hari sudah.. sian kannn.. kekeke..
Dgn tirai dah senget benget.. pastu ada khemah lg.. ni ain punya permintaan la ni.. sibuk nak main khemah..


Tunaikan jelah, sbb slide and swing dia dah di angkut kan.. mana de menan lain utk di main pun.. ada khemah ni pun diorang dah seronok..

Di blkg khemah tu ialah papan iron yg byk berjasa pada aku.. sampai lubang2 dah papan iron tu.. kekeke..


Byk barang2 lg kat umah ni mcm kabinet tv, ekon, tv 2 bijik, almari mekap, almari baju, katil, tilam queen 3 bijik, meja makan, meja2 pc.. dapur gas, oven, peti ais, mesin basuh, curtain, karpet..

Sume tu hubby sedekah kat adik beradik aku, sedara mara hubby dan rakan baik hubby.. Seronok dpt bantu orang lain jugak.. manfaatkan apa yg masih boleh di gunakan..


Kami still duduk sri damansara jugak utk collect brg2 yg masih ada mcm pakaian2 kami.. periuk belanga pun lom abis kutip lagi.. hehehe..


Gambar budak2 ni jelah ku letak ye.. rumah mcm tongkang pecah dah..


Ni adik aku yg byk membantu meringankan tugas aku.. tp skg dia dah balik kampung dah.. keje maaa.. seminggu je dia ambik cuti tlg aku.. skrg, tinggallah aku dgn anak2 je lg kat umah ni.. hubby keje la, mana lagi..ehehe..


8 comments:

tricksrex said...

ade lg x akak nk sedekah?kat sy pon buleh..hahahaha..selamat mengemas la ek kak..

Ena said...

Kompem penat kan!..
suke la bebudak leh memain cenggituw.. layankan ajer la kan !..

aNa SuZaNa said...

tricksrex..
ekekeke.. adaaaa.. toto kat ruang tamu tu mau kaaaa..ekekkeke

aNa SuZaNa said...

Ena..
penat tu mmg penat lah.. cuma lega sket brg2 dah 90% di pindahkan.. cuma nak mengemas tu mkn masa sket la kan..

eynda said...

Mesti sedih tengok rumah lama dah macam tu kan...sayu jek...

aNa SuZaNa said...

Kak eynda..
yelah kakk..di sinilah kami baru nak mulakan hidup.. dr susah hingga dpt selesa sket.. Alhamdulillah..

shabiela said...

ana, meh sedekah kt sha skit.. :)

aNa SuZaNa said...

Sha..
mu jauh bebenorrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...