NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, January 14, 2010

ShOpPiNg OnLiNe LaGi

Ok..tetiba nak update story lak arini..hehehe..
Pagi td dpt bungkusan dr Pos Laju..

Tgh aku sibuk togelkan anak2 aku sbb nak mandikan tiga2 sekaligus, tetiba loceng umah berbunyi..

Cpt lak posmen ni dtg..huhuhu.. kelam kabut tandatangan kat posmen tu sbb anak2 dah bising nak mandi.. alisya lak bising sbb aku hilang dari pandangan mata dia..

Dia ni skrg kalo tak nampak aku dpn mata, bkn main ngamuk lagi tauu.. nak gi toilet pun susah.. nak solat pun takleh jauh2 dr dia..kang berjurai2 air mata tu jatuh.. boleh jd neng yatimah gak ni.. hehehe..


Ni dia yg aku beli.. mcm byk lak kan..ekekke..
Sungguh tamak wooo.. ain 2 helai, hafiz 2 helai, alisya 6 helai (sbb rompers 5 helai).. pastu tight tu dpt free.. tokey kedai online tu baik hati nak bg utk alisya.. =)


Sukanyeee... leh la melaram time nak tido mlm2 kang.. sesiapa yg berminat boleh order kat sini ye..

TOKEY RERAMA

Tq ye iLLa.. =)

9 comments:

Ain said...

dah lama akak tak terjebak ngan shopping online....

pernah beli baju tido gap tue utk sarah, memang cute dan comel bila anak pakai...tak terlalu nipis dan tak terlalu tebal...

banyak ana borong ya...hehehe...

iLLa said...

uit,dh sampe pungg...tq yer ana..
nanti malam pakai yer...

aNa SuZaNa said...

KaK Ain..
tulah..ana kalo shopping online, suka beli utk anak2..bile beli berlebih2 la pulak..kikiki

aNa SuZaNa said...

iLLa
ana nak pakaikan kat kmpg nanti.. mggu ni balik kmpg..nak tayang kat atok nenek diorg..kekeke..

shabiela said...

ku igt nu nk niaga.. byk giler.. ekekek...

ammi said...

waaa...bestnya dapat jugak anakmu pakai sedondon..Feesa dah out of skala size!

aNa SuZaNa said...

Sha..
biasalahhh..anak dah 3.. kekeke

aNa SuZaNa said...

ammi..
best besttt..bestt sgt..abis duit elaun aku gara2 habit aku ni..kekeke

Ngongom Lily said...

i love mom lagi byk dpd i love dad....kes xnak kalah nie...he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...