NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, January 08, 2010

AiNuL MaRdHiaH

Ni kakak / kaklong / Ain..
Sekarang budak ni dah pandai woo main hp aku..
B4 ni dia kejekan iphone abah dia je utk main game..


Tp kali ni hp aku lak jd mangsa..
Tgk..siap sengih2 lg tu.. Tp dia dah bagus skrg, kalo nak apa2 dia mintak izin dulu


Nak main game kat hp aku pun dia mintak izin dulu..
Yg peliknya dia reti cari game tu sdiri..walhal aku sendiri tak prnh ajar..aku mmg tak minat main game ni..kat facebook pun malas main game dah..


Dia jugak pandai pilih lagu yg dia nak dgr dlm hp tu..padahal tak reti membaca pun lg..tp dia leh tau kat mana nak cari lagu tu..dia jugak suka snap muka dia sendiri..abis penuh memory hp aku..penuh dgn gambar merepek repek..huhuhu..


Time dia main game ni tgn dia kotor dan berminyak
Takpe, aku tak kisah..nanti boleh lap je..


Kejap2 mata dia tgk tv..pastu main game balik..


Selit sikit muka si Danial Hafiz ni..hehehe..
Wlpun entry ni pasal kakak dia..tp nak selit gak..


Rumah mcm tongkang pecah..bersepahhh...pitam jap..

Tgh aku taip entry ni ( kat bilik ), tetiba dgr suara ain panggil aku.. dia dgn hafiz ada kat ruang tamu..

Ain : Mamaaaaaa....
Aku : yeee..( kacau betul..org tgh karang entry ni..kekeke)
Ain : Mamaa, henset mama kotor..
Aku : Biar jelah..nanti mak lappp..
Ain : Kakak basuhkan henset mak ye..
Aku : Kakakkkkkk... (jerit sekuat hati..kekeke)

Terus gi cari dia kat ruang tamu..Fuhhh..lega sgt2..sib baik dia lom basuh lg hp aku..huhuhu..dah la hp sblm ni rosak sbb si hafiz celup dlm cawan berisi air...

Ni kang kalo rosak lg mau laki aku tak nak belikan lg dah..sob sob sob..


8 comments:

zealvia said...

nasib tak sempat basuh...hihihih

aNa SuZaNa said...

tu la psl..hp nak di basuhnya..x prnh di buat org..

tricksrex said...

kekekeke..cumil sungguh dorang ni..btw double old dogs 4 u..tgu cbox lmbt sgt..mau tdo suda

Ain said...

saje jer nak usik mama dia kan...

yer la, mama asyik ngan tenet jer...hehehe...

kalau ain betul2 basuh, jawabnya ana kena beli handphone baru la....

aNa SuZaNa said...

tricksrex
mekasih..saya sudah serang balas balik

aNa SuZaNa said...

Ain..
eh ehhh..same nama anak la pulak..kekekke..

kalo dia basuh, kena bebel dulu dgn hubby pastu br dpt hp baru..ekekekke

BezBuddy said...

soo sweet...hehe...smoge kekal bhgia ye kak =D

aNa SuZaNa said...

bezbuddy
tq...salam perkenalan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...