NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, January 29, 2010

DoMiNoS DaH SaMpai

Jeng jeng jengggg... dah sampai... yeayyy..
10 minit je dah sampai.. tak lama pun nak menunggu.. best2..


Ni dia yg aku order.. ain dgn hafiz mkn spagetti dgn pizza je.. yg lain2 aku yg bedal.. dinosour la katakan.. miahahaha... bini sapo la tu..


Zoom sket.. nmpk menyelerakan ke tak..?? ecehhh, buat2 tanya kononnn, padahal masa tgh taip entry ni dah sendawa berkali2.. kekeke...


Spt biasa, dominos amat bermurah hati bg voucher bagai.. mekasihhh..


Ni namanya chicken wing hot and spicy.. ada 8 ketul..

aku bg 3 dr 5 bintang.. sebab bg aku sos dia biasa2 je rasa dia.. tp pedass la jugak kan.. walaupun 3 bintang, aku mkn licin sampai tinggal tulang.. hehehe


Yang ni chicken lasagna.. 1/5 bintang..

Bg aku dan tekak aku serta perut aku, kureng sedap la lasagna ni.. tu aku mkn sket je tu... aku kutip yg ada cheese je.. aku kan hantu cheese.. uikkk..!! td dinosour, pastu hantu lakk..!!


Yang ni ChickStix.. ada 4 ketul, dah mkn 2 ketul br ingat nak snap.. hehe... aku bg 3/5 bintang.. kira boleh laaa masuk tekak aku.. tekak korang aku tak tau la kann...


Spagetti bolognese..

Aku transfer dlm pinggan terus.. senang budak berdua ni mkn.. pinggan pun dah sompek2.. ni pinggan hadiah breeze Daia.. byk woo koleksi pinggan ni.. tandanya aku rajin basuh baju la kannn.. opss, bkn aku, mesin basuh yg cucikan.. hihihi..

spagetti ni aku bg 3/5 bintang jugakkk.. knp..?? ntah, tp oklah kan sbb anak2 aku elokk je telan.. sbb ain ni cerewet gak tentang mknn.. kalo dia mkn je maknanya oklah tu..


Chicken pepperoni pizza puff crust..

Menyesal lak order yg puff crust ni.. topping dah ok, cuma doh dia yg versi puff tu tak sedappp.. mcm tak kena lak utk di jadikan doh pizza.. dah le extra charge rm2.50.. huhuhu.. silap aku jugakkk.. aku bg 2/5 bintang je..


Ni budak2 yg sedang mkn pizza.. mulut masing2 comot sbb baru lps mkn spagetti..


Lawa jangguttt...!!


Sedang membelek doh puff..


Korang tengokkkk.. bebudak 2 org ni cuma mkn keliling doh pizza tu je.. yg si ain siap main2 lg tau.. di cucuk2nye pizza tu.. terus kena lepuk tgn tu dgn aku..


Serabai sungguh rambut mu ainnn..

Korang jgn ikut sgt bintang2 yg aku bg pd mknn ni tau.. tekak korang dgn tekak aku kan lain2.. bak kata hubby aku le kannn

" awak punya tak sedap tu bkn boleh caye pun "

Cisssss... sampai hati muuuu... sob sob sob...


6 comments:

iLLa said...

wah ain dh pki cincin...pdi yerk dia pki cincin...mula tgk tpk gk jari sapo laa tuhh..scroll ke bwh..lerr jari ain...
pdi melawa yekk anak daress mu..

aNa SuZaNa said...

illa..
budak ni dr umur 3 thn dah gemar pakai cincin.. 2 kali beli cincin emas, dua2 hilang ntah ke mana..

last2 belikan yg silver je..hehe

tricksrex said...

wah hafiz da mcm penuh satu muke mkn spageti tu..hahahaha..wah leh la blajo ngn ain pakai cincin..ni alisya mesti penonton je ni

aNa SuZaNa said...

tricksrex..
alisya time ni membuta kejenye.. miahahaha..

Adrina Adi said...

bertuah badan. makan mcm dinosour pun maintain cam cicak kobeng. ekekeke... jgn marah.. melawak jer. hehe

aNa SuZaNa said...

kak ed..
huwaaaaa..taraf cicak kobeng kah dakuuuuu... sob sob sob..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...