NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, January 04, 2010

" KaKaK NaK SeKoLaH.."


Agak terkilan jugak sbb hasrat nak sekolahkan ain bln ni tak kesampaian...sepatutnya dia sudah pun start sekolah hari ni spt rakan2 sebaya yg lain..sgt2 jelesss okeyyy pd yg anak2nya sudah register dan start skull..

Punca utama adalah di sebabkan kami belum pindah rumah baru..Sbb aku dah plan nak sekolahkan ain kat Q dees di Nusa Rhu..sgt2 dekat dgn rumah baru skrg ni..tp apakandaya..segalanya terpaksa di tangguh dahulu..

Agak jauh nak ulang alik dr damansara ke nusa rhu..tunggu pindah jelah..huhuhu..sedih ni..sob sob..sob..dah mcm aku lak yg tak dpt pi sekolah..Ain juga sgt2 tak sabar nak ke sekolah..hari2 tanya aku bila nak belikan dia beg sekolah, baju sekolah..bla bla bla..

Sabar ye kakak..tggu kita pindah ye..kalau nak sekolahkan dulu kat area sri damansara ni dah mcm alang2 pulak..kang tak smpai sebulan bljr dah pindah..dah kena cover 2 yuran pulak...apapun aku sgt jelesss pd anak2 yg dah sekolah..

Nak sgt merasa mcm mana perasaan bila hantar dan jemput anak dr sekolah..mesti bestkan..tp mesti aku kelam kabut sebab nak angkut sekali hafiz dan alisya..takpe..lambat laun kang ok la tu..mula2 je kekok agaknya..

Oklah..selamat bersekolah buat anak2 blogger yg dah start sekolah...JELESSS..huhuhuwaaaa...

2 comments:

eynda said...

Hannah tak masuk sekolah lagi....tapi akak tengah plan nak masukkan dia kat tumble tots Subang Parade seminggu sekali...bagi dia biasa dulu berkawan dgn org...2011 baru masuk tadika betul kot...

aNa SuZaNa said...

wahhh..bestnya hannah...ala nak gi subang parade pun menggagau..hantar yg dkt2 area umah jelah bila dah pindah nanti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...