NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, January 28, 2010

PaSaL LaGu BaCkGrOuNd BLoG

Blog aku ni dah banyak kali tukar2 lagu kan..
Tak tetap pendirian langsung..kekeke..
Alaaa, bukan apa, kalo dah bosan mestilah kena tukar lagu2 kannnn..!!

Mlm td tgh free2 aku pun cari le lagu lain utk blog aku ni.. Tup2 terjumpa lagu yg aku suka.. alaa, lagu tema blog aku skrg ni le.. sape2 yg tgk drama Cinta Balqis mesti tau punya..

Yang tak pernah tgk sila dok diam2... hehehe.. walaupun aku hanya tgk 3 episod yg terakhir je, tp aku suka cite ni.. plus lagu dia pun sodap gakk... ntah knp aku tak follow cite ni dr awal ntah..

Aku pasang la sound kat lappy ni yg paling maximum kan, tup2 laki aku punya "sound" pun berbunyi..

My Laki : Lagu apa lak yang awak dgr ni ..?? ( ee ehhh, ber"awak2" la pulakkk.. mana hilang panggilan "ayang" tu..?? itu pun nak emo ka..kikiki )

Aku : Ni lagu yg ayang minat laaa.. abang apa tauuu..( wahhh, sgt sopan santun bahasa aku kann.kekeke )

My Laki : Tukarlah lagu lainnn.. ntah apa2 lagu ntah yg awak dgr tu.. lagu macam hapee je..

Aku : Alaaa, abg tak layan drama tu mmg la abg tak tau lagu ape.. ( tetap degil dan biar je lagu tu terpasang kuat2..kekekeke )

Laki ku redha jelah, last2 dia main game kat iphone je..buat tak tau je dgn lagu yg aku pasang.. degil tak aku.. ahahahha..

** entry pendek je sbb sambil bg anak mkn nasi sambil nyelit2 buat entry.. miahahahaha..


6 comments:

Love Says it All~ said...

LEARN MAKEUP WITH EYRA RIZAL TOUCH!
MAKEUP CLASSES AVAILABLE!!!
Personal/self grooming makeup class:
-basic class
-introduction of products & tools
-types of foundation
-shading & contouring
-eyebrow shaping
-usage of certain products
-oily, dry & normal skin
-face shape/chart
-suits for dinner, day, event makeup
Personal class schedule:
21/3/2010 : SHAH ALAM RM150/PAX (E.R MINI STUDIO)


Bridal makeup class (2 Days)
-Basic to advance
-(all of the above point)
-including extra tips and tricks
-2 shawl & hair styling
-engagement, wedding, heavy event makeup
**Bridal class schedule:
-27 & 28 FEBRUARY 2010 : SHAH ALAM RM500/PAX (E.R MINI STUDIO)
-27 & 28 MARCH 2010: IPOH RM500/PAX

** classes include goodie bags. different gifts for each individual
** lunch, products & tools will be provided
** certificate of attendance will be given

(Other Promotion)
PHOTOSHOOT/MAKEOVER PROMO 30% OFF!!
Harga asal : RM200/person
Harga Promotion (30% less) : RM140

Package includes:
- 1 A4 size picture
- 3 4R pictures
- Free 1x makeup by Eyra Rizal
** including shawl styling
** including hair styling/ simple hairdo
- Free Cd memory
** add on: Makeup changing RM40/per makeup
** add on: 1 A4 size picture RM10
** add on: extra shooting RM15/10 pictures (will be kept in a CD)

> 10 pictures will be shooting for each person
> limited up to 10 people only
> booking RM50 only


WHEN: 7 MARCH 2010 (SUNDAY)
WHERE: E.R MINI STUDIO @ SHAH ALAM
TIME: 10:30AM (makeup starts)
LATEST BOOKING BY 5TH MARCH.


WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

aNa SuZaNa said...

uikkk...kena bljr mekap nih..:p

LiAnA said...

akak pun kdg2 ada gak buat aksi ala2 'derhaka' cam tu gak.. sebabnya lagu dia aje yg best lagu kita sumer tak best nyampahhhh

aNa SuZaNa said...

kak liana..
ekekkeke..tulahkannn.. citarasa kadang2 berbeza..

tricksrex said...

hahahaha..kantoi ngate laki kat sini..kekekekeke..eh kak, sedap ke??mula2 dgr dulu sampai mute tb3 tu..tp skang dah leh masuk telinga la lagu tu...hahahaha

aNa SuZaNa said...

tricksrex..
hahh, tak sedap ke.. cisss.. nampak gayanya kena tukar lagu lagi la jap gi..cissss...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...