NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, October 03, 2012

YaNg SeMpOi Je MaLaM Ni

Hari ni aku tak penat sangat kat dapur.. ambik masa memasak pun kejap je sbb hari ni encik suami nak mkn fish and chips saje.. wahhhh senang gile.. baik boss.. mengikut perintah..
 
Balik sekolah tadi aku singgah pasaraya kat bukit jelutong je utk beli fish fillet.. tu je yg takde dan lupa nak beli semalam..
 
 
Kalau fish fillet aku lebih suka brand ni..
 
Aku ambik yg black pepper punya.. kalau ada anak2 kecik nak mkn ada jugak di jual versi yg tak pedas punya.. Sekotak ni ada 5 keping fish fillet.. harga aku tak ingat lak.. huhuhu
 
 
Aku masak fish fillet ni guna mende alah yg baru aku beli ni.. muehehhe.. pestaim guna.. best jugak pakai mende ni.. takyah guna minyak pun..
 
 
Ni kat bahagian dlm bekas tu.. aku masak daging salai sekali..
 
 
Tadaaaa... siap jugak menu dinner kami yg paling sempoi..
 
Kalau lapar lagi apa nak susahhhh.. kari hayam dgn ketupat masih byk lagi.. hehehhe.. sekian entry makan2 dari aku..
 


 

6 comments:

zailamohamad said...

Ana, mana nak cari kepingan daging macam tu..i is mengidamlah nengoknya..

Hafizah Mohamad said...

dapnyer...simple jer kan.... senang... menu sihat...he he he

adda syuhada said...

sedapnya fish n chip nih...

Ana Suzana said...

Zaila..
Beli kat giant.. Tu daging yg ana buat salad daging salai tu ha

Boo said...

Assalamualaikum kak ana! sempoi gila menu! sheila nak tahu harga pembakar tu boleh? heee

HUZAIFA said...

pembakar tu efa pun ada... senang sesangat kalau nk bakar apa2. Boo pemanggnag ajaib tu keluaran Menang glassware kalau tak salah harganya rm129.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...