NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, October 29, 2012

aPDeT TeNtaNg BaBy ASyRaF


** gmbr lama..


Apdet terkini :

Pada hari ini baby Asyraf akan menjalani satu pembedahan di Institut Jantung Negara ( IJN ) .. Doktor telah mengesahkan bahawa jantung baby Asyraf tidak normal berikutan hanya terdapat satu sahaja injap jantung pada bahagian kiri.. manakala injap jantung bahagian kanan tiada..

Ana mewakili adik ana ingin memohon doa dari kawan2 agar pembedahan ke atas baby Asyraf selamat di lakukan.. ana pun tak tau apa yg doktor tu buat dgn pembedahan tu.. Ana harap akan ada berita yg positif berlaku..

Tak sabar nak sampai shah alam sbb nak tau info lebih lanjut tentang baby Asyraf.. sekarang tgh bersiap2 nak balik..

Kawan2 doakan yg terbaik buat baby Aysraf ye..


*** Apdet terbaru :

Baby asyraf tak jadi operate sbb doktor IJN cakap baby Asyraf takde masalah pada injap jantung pun..

Baby Asyraf hanya hadapi masalah tiada salur darah ke paru2.. jadinya pembedahan di tangguhkan dan baby Asyraf di transfer semula ke hospital Sungai Buloh..

Skrg ni doktor hospital sg buloh akan beri tumpuan pada paru2 baby Asyraf yg masih di penuhi kahak dan jangkitan kuman terlebih dahulu...



10 comments:

akula aku said...

semoga baby asyraf selamat menjalani pembedahan n semoga cepat sembuh

misz uzmy said...

doa kan yg terbaik untuk baby asyraf..
InsyaAllah.. Baby asyraf akn sembuh..

Ibunda said...

inysaAllah moga dpermudahkan segalanya. Hanya Dia yg Maha Mengetahui apa yg terbaik utk hambanya...

Hafizah Mohamad said...

Semoga semuanya berjalan dgn lancar n baby comei asyraf sihat cam baby comei yg lain...amin ! amin !amin! Ya Rabbala'lamin

Allene said...

semoga adik asyraf sihat... aminnn.... tak sanggup tengok si kecil sakit...

fiza said...

Smoga baby asyraf cepat sembuh.

cik puan wani said...

Ya allah...peliharalah anak kecil ini dari sebarang penyakit ya allah...

Bonda Ryan said...

Semoga baby asyraff sihat seperti sediakala..

shafa said...

saya doakan yg terbaik untuk baby asyraf...banyakkan solat hajat...saya faham ape yg di alami oleh ibu...banyakkan bersabar...apa yg di alami pernah di alami oleh saya juga....

Nur-nba said...

Sedihnya.. Semoga semuanya berjalan lancar.. Kami doakan moga baby Asyraf cepat sembuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...