NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, March 02, 2011

TiaDa SaMaN.. HeHeHe

Anak2 sume dah terbongkang tido sejak kol 9pm td.. masing2 ada yg demam dan ada yg selsema.. pas bg ubat masing2 lalok.. baguss.. dpt gak aku berehat awal..

Time aku menaip ni hubby lom balik lg.. ada tu ha tgh meeting kat bukit jelutong.. so tgh2 boring aku online le fb.. baca status kawan2.. pastu tetiba je rasa hati ni nak check saman ada ke tak..

Cehhh, mcm la bawak laju sgt.. tp ada masa mmg terempit gak le.. hehehe.. so bila aku check result td maka kat bawah inilah hasilnya..


Sukaaa.. lega la sgt2.. cukup la aku pow fulus hubby aku utk repair kecacatan kete pas eksiden dulu.. kalau la kena saman pulak mau kena pelangkung aku ni kang.. keh keh keh..

Jgn risau bang, ayg pemandu berhemah yg ketenya selalu kena sagat.. kekeke.. korang dah check saman lom nih..??



3 comments:

:: Zanna :: said...

wah!!! tahniah!!! =)

ibuayu said...

wah selamatlah ana...

✿ etiey erywan ✿ said...

alhamdulillah kan. ada masa lagi utk membayar mana yg belum settlekan saman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...