NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, March 07, 2011

ReSToRaN KaYu MaNiS BkT JeLuToNg

Ni cite Jumaat lps.. memandangkan brg basah abis dan tinggal tin sardin je yg ada kat umah, so tghari tu aku decide bawak anak2 aku mkn kat tmpt biasa.. kitorang ni biasanya kalo tak ke kfc, mesti gi sini.. kalo tak gi sini mesti gi kfc.. keh keh keh

Bestnye kat sini sbb ada playhouse tu haa.. takde la anak2 aku membosan.. hehe.. lgpun byk menu2 mknn kat sini.. walaupun menu byk, tp aku ni balik2 order menu yg samaaa jugak.. hahaha..


anak2 aku kuar je kete terus berlari gi tempat menan ni..


Walaupun hanya ada seketul je playhouse ni tp diorang tetap tak jemu main.. suka pulak tu.. haihhh..


ini budak yg selalu konker menan.. selalu dia perhambat ain dgn apis kuar dr umah tu.. kah kah kah




Apis.. budak ni manja sket.. kena marah dgn ica je dah ngadu2 kat aku.. pastu cebik2 muka nak nanges.. sgt la cengeng.. eh ehhhh, hang tu dah le lelaki nak oittt.. ni kalo peel sampai ke besar dok cengenggg je mau lari awek tu kang..


Yang ni lak asal posing je mesti nak lentok2.. tu psl masa buat gmbr passport tu hari dia posing pun lentok2 gak.. agaknya aku byk mkn leher ayam kot masa ngandungkan dia.. kuikuikui..


Ni la satu2nya anak bujang aku.. terasa nak beranak lg sorang lak thn depan.. nak bg apis geng.. tu pun kalo lelaki la kan.. kalo dpt pompuan gak harus usaha lg.. hehehe.. takpe, psg niat dulu.. kata nak anak ramai kannn..


Sambil tggu menu yg di order tu sampai, aku snap la apa2 yg patut dan tak patut dulu.. hahaha..


uikk.. bila masa lak ada mesin ni.. sblm ni takde pun..


Tp siyesss aku tak tau guna.. pulak tu dia letak tepi kaunter bayaran lak.. di buatnya kalo terkial2 nak guna malu la aku kang.. ada gak niat nak try masa ni sbb nak topup kredit hp..


Opss.. ni aku tak order ye.. mmg setiap meja ada mende alah ni..


Haa... ni baru betul air yg aku order.. dlm gmbr ni nmpk kecik je gelasnya.. padahal bapak besar woo gelas ni.. mcm minum utk 2 org..

Nama air ni air Kelapa Longan.. sedapppp.. siyess sedapp.. rege dlm rm7.90 kot.. ntah.. tak ingat.. tp dlm camtu la rege dia..


Ni nasi ayam utk anak2 aku.. biasanya aku order nasi goreng cina je.. tp kali ni order nasi ayam lak.. order sepinggan je.. share bertiga.. kang tak abis pun depa ni mkn..


Ni aku punya.. Penne Chicken Carbonara..

Sedapppp sgt bg aku.. ni menu yg aku selalu order kalo dtg sini.. kalo aku mkn nasi goreng pun, aku mesti order ni sekali.. mkn dua2 sekaligus.. hahahha.. tamak..


Ni menu sampingan le utk anak2 aku..


mamam timeee..


Ain suap sendiri nasik..



Ni budak mkn nasik selang seli dgn mkn kentang lak..

Kalo mkn elok2 takpe gak.. ni kalo mkn mesti nak cara cam kat bawah ni..

v

v

v

v


Cara macam kucing mkn.. dia sendiri ckp dia mcm kusheng.. kusheng tu kucing le.. kekeke..


Pas mkn laju2 terus cpt2 masuk dlm kete.. masa utk merempit gi sekolah ain lak masa tu.. Ohye, pas hantar ain aku gi mkn lagi lak pastu.. hahahha.. kang aku sambung cite kat next entry ye.. kikiki




17 comments:

cik ewun said...

hahha klaka la ica tuh comel gila geramm!.hihi

mesti ada crbonara erk kak..papeon mmg besh! hehe kiko click2 akk punya NUFF n HB :)

hit me back ;)

Zana said...

nampak sedap lak penne carbonara...nak kena gi try nih

ytekecik said...

seronok tengik gelagat diorang ni... comey

nurul said...

salam, kak awat xde harga nc ayam tu...salu akak kan hupdet ngan rege...nampak sedap laa nc ayam tu...

dilaOHdila said...

x sah kalau tak gelak baca blog anna ni, anna ni pandai menulis. Akak suka baca.....Kucheng kucheng eh dah ikut style Ica pulak (hehehe)

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

comelnye ica... memang tergelak tengok gelagat dia...

Qaseh chenta said...

tgk pun dah teliur dibuatnyer...hehhee

tricksrex said...

hahaha
skang senang sket tgk alisya ketawa or senyum
kalo dulu manjang nak angkat kening je

Ana Suzana said...

Ewun..
akak penggemar cheese..hehhee

Ana Suzana said...

Zana.. bila nak pi..? jom mkn sama2 jom.. hehhe

Ana Suzana said...

ytekecik..
mesti sama mcm mak diorang kecik2 kannn.. kekkeke

Ana Suzana said...

Nurul..
alamak, akak tak ingat lak rege nasi ayam tu.. tau makan je.. kuikuikui

Ana Suzana said...

Kak dilla..
kalo kami jumpa aunty dilla leh la belanja kami makan2 tempat best2 kannn.. hehehhe

Ana Suzana said...

Serry..
budak ni mmg mcm2 peel.. payah betul nak bg dia mkn nasik..

Ana Suzana said...

Qaseh..
sila lap air liur dulu.. kah kah kah

Ana Suzana said...

trex..
muahahhaha.. sekarang dia dah pandai senyumm.. hehhee

Husna said...

cantikk picture ..guna camera ape erkk?? anyway saya baru follow blog akak. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...