NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, March 25, 2011

ALHaMDuLiLLaH.. DaH SeLaMaT PuLaNg

13 Mac hingga 23 Mac 2011

Malaysia ---> Dubai --> Paris --> Switzerland --> Germany --> Amsterdam --> Brussel --> London --> Dubai --> Malaysia


** Dubai hanya sekadar transit flight je..

*** Alhamdulillah dah sampai umah lebih kurang pukul 12.30 mlm td..

**** Perjalanan pulang lebih mencabar sbb sume tgh tak sihat.. aku mmg flat abis.. lemah je badan..

**** skrg nak berehat.. dah lapang2 kang baru aku apdet lg ye.. kejenye nak baringgg je skrg ni.. nak mengemas mmg tak terdaya..



26 comments:

a l y a a a h m a d said...

Syukur semua selamat smpi malaysia....rehat la dulu...walaupun busan xde entry br...hihihiihihh

myranaqi said...

fuhh..satu percutian yg sgt2 hbt..sy pun nk bercti mcm akak..huhuh..insyaallah ada rezeki sume leh jd kn...wahhh seronok nyer dpt bercuti pnjg.....

Zana said...

welcome home ana.....alhamdulillah

KamYusuf said...

alhamdullilah... berehat la.. tp tak sabar nak tengok apa ana beli ole2 kat sana...

umihumairah said...

alhamdulillah...restla...tk cr

"CT CoMeL" said...

jgn lupe mkn obat kak...hehehehehehe...

nuraz said...

welcome back to m'sia...have a very2 gud rest...

norh said...

home sweet home..take rest..

ADEEYA said...

Whoaa bestnyeee jalan2 banyak country. WB :D

2a2i said...

wah dah selamat sampai melesia dah....tentu penat erkkk...tapi bestkan...sronok2

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

Homesweethome anna

ana ayesha said...

selamat kembali ke tanahair semoga cepat sembuh dan kembali aktif berblog semula

JBH_juliyana said...

selamat kembali ke tanahair...cepat2 apdet blog....akak suka baca blog ana....hehe.....

Fasilitator said...

Selamat Kembali..
Wlpun x sempat follow sgt since beli beg besar tu, tp mcm biasa la baca mana yg sempat dan tgk2 gambar..kdg2 Salina tlg ckp sikit2 info dlm entry Visit Europe ni, dan kdg2 saya sempat tgk dulu..saya lak yg hapdet kt dia..hehe mcm ni lah kami..

Hanim Najib said...

whoaaaa...best bangettt nih ana..nk kene tgk ari2 gambar2 travel ana nih..kot mau tlekat aura dpt g sana jgk nt..kekeke..

ytekecik said...

Ok kak
akak rehat ckup2 ye
nnt dh sihat jgn lpe update k
citer la lagi ye

Yan said...

jetlack lah tu... Alah umah sendiri. tak kemas dulu pun tak pe..

aqishah said...

alhamdulillah dah smpi rumah... tu yg best tu coz rumahla yg paling dirindui kan... home sweet home... so rehatlah ana kamu mesti penat coz long journey tu... k take care n cepat2 sembuh yaaa...

ameris said...

ana ikut travel agent ke gi sendri? teruja sgt baca kisah percutian ana. mmg thn ni ada plan nk gi bercuti kt europe... kalau ana x kisah, brapa total kos ekk??

BaNaNaS! said...

alamakkkk mana cite german ngan lain2 keciwa keciwa keciwa..sob sob sob

abeh rehat nanti jgn lupes tepek gambo german eik..

Shahayu said...

alhamdulillah .. selamat sampai... selamat beristirehat.... (p/s: kumenunggu dengan penuh sabar citer gi german lak....)

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

anna...bila nak update umahnya ni
ramai yg rindu ni hah (hehe)

Monahiryanti said...

kak ana.. kenapa dah lama tak update??

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat beristeri rehat puan suzana..
heehhee..
sonot baca cite travelling awak kali ni..
n mmg sure fenat pn.. tingin gak nk pi makan angin, tp apakan daya.. huhuhuhu

Adni said...

best tgk Ana pegi overseas tour..
insya-Allah nak tunggu anak besar sket and kalo ada rezeki & di-izinkan Allah, saya mmg ada niat nak gi overseas tour jugak :-)
tapi hubby kata b4 pegi overseas tour..kita gi tour Mekah dulu...hehe...kene sejibik :-D

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

dah balik? welcome home..hehe

ana..
live ur life just like u always do..ur one of d reason why i myself creating my own blog recently..d main purpose is for records & stories to tell to our kids & descendant..
other than that, sharing things that will benefit everyone..such as recipe, decorations, tips &etc..

in life, never expect that u can fulfill all wishes & ppls expectations..

so ignorance is probably better..
take care & continue being u..ok?

rindu nak tgk gmbr2 ain, apiz n ica..heee..ana pun jarang masuk gmbar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...