NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, March 13, 2011

PeRJaLaNaN DaH BeRMuLa

Td kol 9 pm ke atas kami dah siap2 kuar dpn umah tggu abg kpd hubby dtg utk hantar kami ke airport KLIA..


Tu diaaa.. mcm nak lari umah sebulan je kannn.. kekekeke


Apis dgn ain hepi je.. ica..?? dia dok bantai melalak jelah sbb dia tak sihat..

Ica demam panas lak arini.. huhuhu.. tetiba je demam.. tu dugaan kami yg pertama la tu.. mudah2an semuanya berjalan dgn lancar dan anak2 sume sihat walafiat lebih2 lg si ica tu.. bila dia tak sihat dia asyik la nak berdokongggg je.. pastu sikit2 nak nyusu.. camno tu.. huhuhu


Sabar ye anak2.. hehehe

Kebetulan masa ni kapal terbang lalu kat atas.. yele, takkan lalu kat bawah lak kan.. kekeke.. apis dgn ain pun apa lg, terjerit2 ckp nak naik kapal terbang.. pastu aku saje la melawak ckp jap lg abah bawak kete pastu terbang kejar kapal terbang tu ye.. hahaha..


Apis pun balas " kete abah mana boleh terbangggg.." miahahaha.. bijak pun.. saje je nak uji minda diorang..



Dan ni dah tiba kat airport.. sampai kol 10 lebih .. hubby masa ni pi check in bagasi..


Budak 2 org yg sokmo bertelagah.. hangen aku di buatnya tau..!!


Ain je paling senang di handle.. tp mulut tu ya Allah haiii, bising yg amat.. pot pet pot pet dok tanya bila nak naik kapal terbang.. penat pulak asyik nak jawab mende yg samaaa je..


Tu dia hubby.. tgh kung kang kung kang lg dgn staff kat kaunter tu..

Oh ye.. flight kami kol 2 pg nanti.. naik Emirates.. kang aku snap pulak dlm kapal terbang ye..


Ramai gak org kat airport masa ni sbb kebanyakkannye student mesir yg nak pulang semula ke mesir..


Dan yg ni lak kami nak menuju ke destinasi seterusnya..

Oklah.. kang aku citer lg ye.. ni apdet secara live dr airport ni.. kekekke



7 comments:

azean said...

amboi ana...dh mcm reporter plak...sempat mgapdet lg tu....hehehe...

Janna Wan Muhammad said...

awal jugak ana pegi airport...hehehe..

tgk kan beg2 anak tu...gitu la akak saban tahun,tiap2 kali cuti skolah hjg tahun macam tu la ana....dok heret luggage dan anak2 pegi balik airport...acara tetap setiap tahun. hehehe.

Qaseh chenta said...

live tue....cam berita lak..hihihi..
nnt jgn lupe update byk2,kmi tggu disini...hehhee

Ana Suzana said...

kak yan..
isi masa lapang.. kekkekkee

Ana Suzana said...

kak janna..
pegi awal sbb takmau nyusahkan org yg tlg hantar tu.. kang ngantuk lak dia..

Ana Suzana said...

Qaseh..
insyaAllah.. hehhe

sHa said...

seronok bca citer ana...update klo sempat..kang ksian plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...