NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, March 13, 2011

LaSt ApDeT SeBeLuM NaiK FLiGhT

Tadi sempat gi toilet jap.. sempat gak tu snap gmbr toilet.. wakakakka.. mesti ada yg mengata aku ni kan kannn kannnn..


toilet wanita


Tulah wanitanya.. kekekeke


sinki pun nak snap.. ish2x..


tempat tukar diapers bebudak

Meh tgk apa budak2 ni buat skrg..

Ain dah lelappp.. apis dok sibuk main2 lagi



Dok layan kartun kat iphone..



ok.. dah nak naik kapal terbang.. bye2..




10 comments:

~conangirlz~ said...

semoga akk selamat perg n selamat balik..^ ^

saudah said...

Selamat bercuti. Odah doakan Ana sekeluarga selamat pergi dan selamat balik..

Fasilitator said...

Salam, ana..maaf lama tak bg komen sempat jenguk gitu2 jer..since tgk entry yg beli beg tu sampai sekarang, saya blur lg ana n famili nk p mkn angin kt mana..tgk tiket mcm ke Dubai..wah bestnyer..pergi atas dasar apa ni (cewah)..maksudnya mmg bercuti atau HB ada keje..

Liza said...

Wah, bestnya bercuti ke Dubai tuh.... Selamat bercuti yer. Bawak balik gift wat GA yer nanti. hehe..

ieda said...

selamat pergi selamat balik .. ekekk jgn lupa FM utk akak :)) seronoknya ke dubai .. india tuu .. kim salam aishwarya yee dik :)

am0i Ida said...

Selamat bercuti ana...mg selamat pergi dan kembali...


enjoy pepuas supermom! :)

zih@n said...

selamat bercuti kak ana..enjoy you holiday..
smoga selamat pergi & selamat balik.. =)

Asmida said...

Ana,

K As ni. Kalau perlu apa2 info bila kat London nanti, give me a ring ok. no tipon : +4407787161922.

Yan said...

Bestnya..Business class lagi tu.. Emm.. biaq p org nak kata apa Ana.. Yg penting u ada.. depa ada??he.. Hv safe journey..

SueAnnie said...

best! best! ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...