NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, March 01, 2011

MeNgHiTuNg HaRi

InsyaAllah, kalau di panjangkan umur dan ada rezeki kami.. Tu hari dah shopping kat Alamanda.. ada jugak silent reader yg ternampak aku aritu ye.. hehhehe.. lenkali tegur2 la ekk.. leh aku belanja minum.. ngeee..

Kami shopping kat kedai ni.. nama kedai aku dah tak ingat.. bz bersilat dgn anak2 jugak..








Belum bercuti lg tp dah byk fulus terbang sbb nak beli kelengkapan utk bercuti.. perghhhh.. gigil tgn nak membayonye.. kalau kami ni tukang cetak duit kan best.. kekeke


Ni beg yg berjaya di rembat kat kedai tu.. ada nampak mcm bumble bee transformers tak..?? kuikuikui..



25 comments:

ibu qaleesya said...

bestnye.. nak g jenjalan ke mana yea

Ena said...

bestnyerr..

cam nak p obersea jek tuh.. syok nyer..

umi aiz said...

wah...nk ke mane tu kak

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah besnye nk g obersea jumpe transformers..weekkekek

intank said...

waa... best2..ni mesti ni oversea ni kan?hehehe....happy holiday ana...

NM02 said...
This comment has been removed by the author.
NM02 said...

nak kemana pulak kali ni? takpe... papehal, kalu sudi sedekah la FM ye.. mmg muka ai tak malu pong

mojaro said...

winter clothing kat oversea lebih murah. sini beli sikit, sampai sana beli lagi

Putri_Aizat said...

oberdesea yea...best...aah beg tu cam bumble bee lah...hiyaaaaa...

Orkedanza said...

kak ana mau ke mana...meh la dtg dublin..boley belanja akak makan..hehehe

Ana Suzana said...

ibu qaleesya..
gi honeymoon .. hehehehe.. cehhh, honeymoon apanya kalo angkut askar 3 org kann.. kuikuikui

Ana Suzana said...

Ena..
tak la jauh mana pun.. still di bumi Tuhan lagi.. :-p

Ana Suzana said...

Umi Aiz..
berbulan madu.. ngeh ngeh ngeh

Ana Suzana said...

Rose..
jumpa transformers..?? kikiki

Ana Suzana said...

intank..
InsyaAllah.. kalau di panjangkan umur dan ada rezeki..

Ana Suzana said...

Kak Niezza..
nak kerrr...?? bolehhh.. belanja ana mkn kat ice room.. kita buat sistem barter.. kuikuikui..

Ana Suzana said...

Mojaro..
mmg beli sket je.. beli sorang selai.. asal ada sudahhh.. takut kalo tak beli kang takde masa nak cari kat sana.. dgn heret anak 3 org lg.. mood diorang lom tentu ok ke tak kan.. huhuhu

Ana Suzana said...

Putri aizat..
kannnn.. mcm bumble bee kannn.. ana ckp kat hubby elok le pilih kaler tu sbb dr jauh kita dah tau tu beg kita.. kuikuikui

Ana Suzana said...

Orkedanza..
Dublin..?? doakan akak leh sampai ke sana lak ye.. kena buat saving lg pasni.. hehehe..

tims said...

ana..sopink sakan ke..
anyway,sis folow ana,sudi2kanla jari jemari tu terjah n folow sis ye..tq

zailamohamad said...

waah, nak p ke manalah tu??

enjoy your honeymoon..dapat yg no 4 lah karang nanti

Sue* mamaID said...

wah nak g jejalan oversea ye....bestnye...

Ana Suzana said...

sis tims..
kami tak selalu shopping pakaian.. brg dapur selalu le shopping.. hehehe..

nanti ana ziarah blog akak ye.. mekasih tau lawat blog ana..

Ana Suzana said...

Zaila..
no.4 thn dpn kot baru plan.. ngeh ngeh ngeh

Ana Suzana said...

Sue..
over road je.. hehehe.. insyaAllah kalau di panjangkan umur dan ada rezeki..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...