NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, March 09, 2011

SHoPPiNg TuDuNg DeZaHRa

Mggu lps aku ada tershopping tudung jenama deZahra.. mmg tak rancang pun.. tp bila kena tag kat fb rasa mcm alamakk canteknye tudung ni.. alamakk rasa macam nak beli la pulak.. huhu.. byk godaan sungguh tau..

Napelah korang jual tudung cantek2 sgt nih.. pengsan aku tau menengoknya.. akaun mebeng aku pun leh pengsan gak kalo mcm ni.. huhuhu

Dan ni yg aku rembat mggu lps.. aku rembat 2 helai je..

Cantek takkk.. cantekk takkk..?? merun kaler.. sukeee..

Masa test pakai td mak aihh, terletakk je kat muka ni ha.. maksud aku bentuk awning dia le.. cunnn.. tp aku tak la cun.. aku hensem sket je.. kekekke

Dan satu lg aku beli yg kaler grey ala2 coklat sket.. cantekk.. senang nak match dgn apa2 baju..

Cantek kannnn..

Korang kalo nak beli gak boleh la pi kat link fb beliau.. kat SINI ye puan2.. ehh.. ada ke tuan2 yg nak beli.. kalo ada lg baguss.. bg bini memasing ye.. siyes cantek..


16 comments:

✿ etiey erywan ✿ said...

hmm cantik. ada juga tertengok kat fb..

Mama Ida said...

wah...cantek3x... harga pun cantik gak..hehehe.... tp berbaloi beli tu..
Anyway tQ Ana, sudi jd follower saya..hik..hik.. siap buat entry tu pasal Ana jd follower ..haha.. punya la xbyk follower kan, hari2 duk kira..biasa la br2 blajar berblogging..

NM02 said...

syanteeeekkkk sgt

Syima Emi said...

mmg cantik gila kak ana... lepas akak bg hadiah tudung dezahra dlm GA dulu, mmg saya terus follow dorang punya tudung.. like kat FB.. tapi harga tu tak tahan.. hehehehe..

Fatihah said...

eh2 ade nm sy la eheheheh

Zana said...

ana...butik de zahra kat shah alam ni sebelah ofis zana je, kalo dtg butik dia ckp la blh kita jumpa2an...heheheh

Ietams said...

cantik..

RuHiL said...

cantek..! suka yg color merun tu..! yg lagi satu tu pon suka jugak.. kellasss gitu..!

Ana Suzana said...

etiey..
cantek kan..

Ana Suzana said...

Mama ida..
ala.. ana dulu masa mula2 berblogging lagilah hancur.. tak reti.. kekeke

Ana Suzana said...

ak niezza..
apa lagi.. rembat la selai.. kekekke

Ana Suzana said...

Shima..
itu le.. akak pantang tul org tag tudung lawo2 ni.. mulalah ak keruan.. kuikuikui

Ana Suzana said...

Fatihah..
ker awak pengasas nama tudung tu.. hehehhe.. ececehhh.. suka la tu nama dia ada..hehehe

Ana Suzana said...

Zana..
jumpa2 plus belanja ana sekali la.. barulah lengkap pakej jumpa2an tu.. kekekkekek

Ana Suzana said...

ietams & kak Ruhil..
cantek kannnn.. yg merun dah pakai dah smlm.. miahahhaha

Arzed said...

Memang gila tengok tudung2 deZAHRA ni.. Gambar bawah, saya dah ada. Gambar atas tu dlm wishlist. Saya pun dah tergila-gila kat tudung deZAHRA. Dari bulan Novemebr 2010 sampailah hari ni, tak habis2 saya beli. Mungkin semua collection tudung deZAHRA saya dah 20 helia kot, and counting, hehe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...