NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, March 15, 2011

HoTeL ReNaiSSaNcE PaRiS

Ni citer ttg penginapan kami sepanjang kat paris pulak.. kami duduk kat hotel renaissance.. dekat sikit dgn nak ke tempat2 penjelajahan nanti..



Layanan mmg superb la.. mana2 hotel pun mmg cenggitu kan.. hehehe..



Hubby tgh check in..


Muka2 keletihan.. maklumlah dah sepanjang hari dah dlm perjalanan.. dan satu hari jugak kami tak jamah nasik.. aku dgn hubby takpe gak.. anak2 la kesian sket..


Naik ke tingkat 1..


Masuk dlm bilik.. walaupun kat negara org, tp adab buka kasut dlm bilik ttp buat.. hehehe.. itu pun nak cite ke.. kekekkeke..


Part ni aku paling tak leh tahan, buat aku gelak sakan bila tgk view kat veranda bilik ni.. wakakakaka..


Korang ingat tak cite mr. bean yg gi bercuti kat hotel tu.. view dia batu bata kan.. kekekke.. tu yg bila aku tgk view bilik kitorang ni buat aku tergelak sakan tu.. kahhh kahhh kahhh..


Budak 2 org tu pun mesti hairan tgk pemandangan kat luar bilik.. hahahaha.. tp cuaca mak aihhhhh... sejukkkkk.. gigil sampai ke tulang..


Ni katil bilik kami.. 2 queen size bed..


Selesa dan best walaupun ruang bilik tak besar mana.. tp bkn kita nak memerap kat bilik sgt pun kan.. jalan2 kat luar tu yg lg penting..


ica tu nanges2 sbb berebut kopok dgn abg dia.. masing2 kelaparan masa ni.. sian budak2 ni.. sib baik bawak byk jajan utk alas perut..



anak2 tgh bersantai mkn kopok..



dah siap2 gantung baju dlm lemari.. hehehe


channel tak byk pilihan.. kartun pun kalo nak tgk kena beli siaran dia.. satu siaran 35 euro.. perghhh...


tandas dia.. mcm biasalah.. takde paip.. tp kami pandai, kami guna bekas yg diorang guna utk taruk ais tu sbg gayung.. wakakakkaka.. nanges la kalo diorang tgk kami buat mcm ni.. kah kah kah.. tak selesa woo nak buang air kalo takde gayung..


Tub mandi..


sinki


Cermin panjang kat bilik air.. ada eiffel tower lg tu..


Tgh aku syok2 snap gambar si apis lak potong stim.. sibuk la nak berak time ni.. ekekkeke..

Okeylah.. entry pendek je ni.. nak cpt2 bersiap nak kuar dah ni.. jumpa lg di next entry.. mekasih pada kengkawan yg rajin jengah blog ana ni..



12 comments:

Sue* mamaID said...

memang kena terjah selalu...sebab boleh melancong sama ana...w/pun di alam maya saja...hehe

umi aiz said...

kak sue betul tu...rasa macam ikut sekali kak ana jejln2.. kihkih..
happy holiday kak..

adarnadzmie said...

akhirnya selamat sampai ana anak beranak ke bumi paris.. alhamdulillah..

Salina said...

btol..btol tu..rasa cam kita ikut sama ana gi melancong..w/pun tengok pic jer leh gak tengok negara orang kan..

tq ana coz berkongsi pic & pengalman di sana..x sabo nak tunggu ana update tempat2 menarik di paris..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ehehhe betul2
cam cite mr bean

Pn. Zana said...

cian lapor eh x makan nasi..:)

Syikin said...

wah..terasa diri ini boleh dibawa bersama la ana...best la... teruskan update ya ana...suke3

mama_aizarah said...

syioknyer...!! berjalan dr cermin lense ana jer la...:(

erieyain said...

btol la...rasa cm kita plak jln2 sm kak ana...jln2 di alam maya..hehehe...

x dapat g,tgk kak ana g pon rasa cm kita pon ader kat sana.,..:)

bestnyaaaaaaaaaaaa,nak g jugak.....:)

Cahaya hidup said...

ana...akak ni bukan orang melancong tiap2 bulan...tapi bila aka pergi ke over the sea...akak selalu sediakan botol mineral, standby nak masuk bilik air...kita ni dah biasa jumpa air...tak syok gak kalau nak bersugi...hik,hik

ADEEYA said...

I love Paris , building lawa-lawa sana :D

Nashays said...

salam kenal..

best nyer paris...

bila laaa leh pegi paris naik emirates

lagi ana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...