NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, March 14, 2011

DeSTiNaSi PeRTaMa : PaRiS

Ni entry ringkas je ni ye.. aku letak 2 keping gmbr je dulu.. tu pun gambar dpn hotel je.. kekeke..

Ingat nak citer start dr dlm flight.. tp tak larat le.. letih gile ni.. huhuhu.. dugaan byk sungguh.. kang aku cite ttg dlm flight tu ye..

Aku nak tido dah ni.. ngantuk sgt2 sbb x cukup tido.. ohye.. ramai yg ingat aku kat dubai ye.. hehehe..

Tak la, kami ke dubai sbb transit situ je.. pastu tukar flight terus ke paris... mmg perjalanan yg meletihkan.. tp tetap best..


Aku yg makin sembab sbb x cukup tido..


Hubby dgn anak2..

Masa ni kami tgh tggu tourist guide ambik kami naik limo.. nak pi mkn ptg.. ok, aku simpulkan dulu apa yg dah kami lalui.. :

1. ica demam panas.. bila mkn ubat ok balik.. selang 5 jam panas balik bdn dia..

2. Apis muntah2 pulak mlm td.. aku syak sbb perut masuk angin.. mkn tak menentu sepanjang perjalanan.. tau2 jelah mknn dlm flight.. bkn mcm naik mas @ air asia.. mknn pelik2 dlm flight emirates ni..

3. ica dgn apis cari ayam goreng kfc.. kekekeke.. sian pun ye gak

4. gila susah nak cari nasik kat sini.. lg2 tempat yg halal..

5. dahhh.. nanti aku story lg.. penatttt..



23 comments:

♥ ZaKrEiZ 7678 ♥ said...

salam ana..

happy holiday..bestnye..insyaallah, klau xde aral mgkin ujung thn nie eiz ngan hubby akan menyusul ke sana..keep updated tau..bleh eiz tau skit2 tempat2 yg best kat sana..take care ana..mudah2an anak2ana sihat2 saja spjg disana..

LyNn HaMzAh said...

syoknya...bila la dapat peluang nak gie sana ek...kena kumpul duit gigih sket la lepas nie kalau nak ke sana...

dilaOHdila said...

Ica paling comel................awww!
Bonsiur anna

umi aiz said...

wa best nye..dpt jejln kt sna..
moga akak ceria n happy2 kat sna k...
take ke

SYANI said...

Sonoknya dapat bawak anak2 berjalan gi obersi.. Cepat citer ye Ana, tak sabar nak tunggu entry seterusnya.

Sue* mamaID said...

happy holiday ana...tapi ica cute sungguh dgn baju tebal...hehe

♥sYiLaSyiRa♥ said...

comelnya budak2 ni dgn baju sejuk tebal...cute sgt...selamat bercuti sis

Cik Puan Axa said...

wah,bestnya kak ana!teringin jugak nak g sana..happy holiday ye!comel je akak dan anak2 :)

yats said...

sronoknye..comel2 je budak2 pakai baju tebal2, slamat b'cuti ana.. :)

ytekecik said...

kami doakan semoga semuanye selamat & dalam keadaan sihat2 hendaknya

Mummy said...

Slamat bercuti dan bergembira kak...semoga kalian slamat pergi dan balik...amin

Yanti Suhaini Binti Ibrahim said...

Ana, try cari makan kat area Masjid Paris, kat situ banyak makananan halal :).. bungkus2 lah juga untuk masa lain:)

Pn. Zana said...

Ica comeelll!! rest la k.ana. cian tengok ..:)

W..A..H said...

ana..tekak ica mesti panas bengkak, merah itu demam tak boleh kebah. bagi dia makan antibiotik or ubat batuk utk legakan tekak, insyallah kebah nanti demamnya..happy holiday.

sLEEping BEauty said...

hepi holiday ana :)

semua comel2 .. terutama ain ..

ani said...

wowwww bestnye g holiday ke Paris....happy holiday Ana, cutenya anak2 Ana....

Ena said...

woweee!! bestnyerr...

norh said...

bestnya... happy holiday..

ibuayu said...

comellah ica pakai baju tebal tu...apis pun cute je...

Asma said...

Ana, ada KFC halal kat Rue Bergere, Paris..leh bawa anak2 g makan..kalo nak tgk restoran2 halal kat france boleh rujuk web zabihah.com.

Yan said...

Ana, amik gambar bebanyak.So, leh share dgn kami yag tak p or tak p lagi..hee

Salina said...

wow..cute nya tgk anak2 ana pakai baju tebal tu..maknya pun sama la jugak..hehe..x sabar ni nk tgk pic2 ana kat sana..

SueAnnie said...

besar baju ica tu... mesti kes takder size ni.. chomel je.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...