NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, March 13, 2011

EmiRaTeS LouNge KLIA

Haa.. aku apdet blog skrg ni kat sini la.. kat emirates lounge klia.. kami lepak2 sini dlm 2 jam sblm nak naik flight kol 2 pg kang..

Kat sinilah kami beristirehat, melayan karenah anak2 aku yg kejap2 ok kejap2 tak ok.. huhuhu.. tp ok sgt2 tempat ni sbb leh gak aku buat lintas langsung apdet blog terus kannn.. kekekke..

Jenuh tau aku usung beg laptop ke sana ke mari.. dgn nak usung anak2 lg.. ish3x..


Kami pilih dok area sini.. sgt selesa.. dekat dgn tempat mknn lak tu.. mknn tu sume free ye.. mkn le apa je yg korang nak.. tp yg ada kat situ jelah ye.. jgn mintak megi pulak..


Laki aku leh gak dok layan bola sbb ada tv seketul kat area kami duduk ni..

Best sungguh.. anak2 pun leh gak relaks2 kan sikit.. tp tak relaks pun diorang ni.. byk bergaduh ada le.. jap2 apis melalak gaduh dgn ica.. jap2 ica lak melalak.. aiyakkkkk.. belum naik flight lg nih..


Kawasan sekitar lounge.. leh nampak kapal terbang kat luar tingkap tu.. suka la bebudak ni tgk kapal terbang..


Ni area mknn.. meh tgk apa yg ada.. gigih tau aku snap satu2.. kuikuikui.. tak malu sungguh... jakun betul rasanya..


area minuman.. mcm2 minuman ada.. yg sejuk yg panas.. ambik le mana yg korang nak minum.. jgn yg haram sudah..!! hahahha


antara mknn yg ada... lazatnyeeeee...


dan ini jus2 yg jugak ada di sediakan..


macam2 jenis keju yg ada..


buah2an..


buah lg.. ni aku rembat utk anak2 aku


mee utk ain


nasi goreng utk anak2 aku


kurma..


baca la sendiri..






ni dia budak2 yg byk peel.. aku makin risau lak keadaan dlm flight nanti.. huhuhu


senyum la konon.. pastu picit2 kepala.. 1 sbb tak cukup tido.. kedua sbb budak 2 org yg baju putih tu le.. huhuhu..

Moga semuanya di permudahkan.. Aminnn



5 comments:

tricksrex said...

prawn and mango tartlet????
fuh menggoda!

asal akak tak bawak ipad je kak?

neway slmt bercuti hehe

ibuayu said...

wah bestnya...happening dengan makanan...
enjoy your holiday...

Fasilitator said...

hmm geram nyer tgk makanan, esp tang kurma dan cheese tu

Yan said...

Wah!! bestnya...U r lucky Ana..

SueAnnie said...

ni sebelum nek flight ker?? best ar.. ader makan2.. yummy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...