NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, March 22, 2011

DuGaaN BuaT KaMi

Tak larat nak apdet cite holiday krn sbb2 di bawah :

Sini baru 4.10 pg :

# Kol 1 pg tadi apis jatuh katil (tido lasak sgt kot),

# Ain lak terbgn kol 1 pg jugak, terus dia berjaga sampai kol 3 pg sbb ssh nak tido katanya

# Kol 4 pg td ica terjaga dan muntah2 byk kali.. perut dia bunyi angin.. ni mesti kes tak mkn sgt masa kat sini..

# Aku lak masih tak larat sbb demam.. tp kena gagahkan diri jugak demi anak2

# Hubby lak sakit mata.. jangkit dgn ain rasanya..

Mujur dah nak balik malaysia.. dugaan buat kami di sini..




24 comments:

Zana said...

moga ana & family dapat bertahan sampai Msia.....cepat sembuh ek...

Ena said...

Nasib baik juga sakit tu semua masa dah ada di sana.. kalo sebelum tu mesti pk banyak kali nak teruskan ke tak..

apapun semoga ana & family kembali sihat dan kembali ke sini dengan baik.. :D

Faridsyah said...

Insyallah dipermudahkan segalanyer dan mudah-mudahan ana dan sekeluarga dpt menahan pertukaran cuaca disana...amin..welcome home :)

"CT CoMeL" said...

semoga semuenyer selamat kak....aminnnn

Shahayu said...

x pa... yg penting pengalaman tu ana....esok anak2 ingat apa yg mak dan ayah dia dah buat untk dorg...sampai kat m'sia tido puas2 k.... semoga cepat sembuh dan selamat pulang.....

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

Semoga semuanya cpt sihat..aminnn..
Kaum ibu still akan berusaha gak jg everyone wpun diri sendiri xsihat..u make me misz my mom..
Take care ana

maszmadi said...

salam kenal,
jengah sini cari idea untuk reno rumah..

semoga semua family akan sihat2 jerk..

Cik Puan Axa said...

semoga semuanya cpt sembuh dan selamat sampai Msia..kak ana boleh!

farah fauzi said...

moga kak ana dan family cepat sembuh...smile..

miSsMawar... said...

as salam,

selama ni silent reader jer tp hari ni nk comment.. semoga ana tabah hadapi segala dugaan dan cabaran... ada hikmahnye..

Makbed said...

semoga cepat sembuh seisi keluarga.

Suliana said...

siannya.. semoga tabah ye..

umihumairah said...

sbr ana..smua tu dgaan..ana kena kuat demi keluarga..moga smua cpt sembuh

iEda saFuan said...

get well soon ya...

mamaqari said...

semoga slmt pulang ke tanah air..btw cantik la header baru ana=)

H.U.S.M.Y.N.A said...

kesian ana...semoga ana tabah hadapi ujian....

Ira A Sa Ra said...

Looo siannya....sabarlah

Bak kata org...Hujan emas di negara orang..hujan batu di negara sendiri..
Baik lagi negara sendiri..

Moga selamat kembali

Mamaleesya said...

take care ye...smg cpt sembuh

norh said...

semoga cepat sembuh, boleh upload lg gambar2..he he
take care

Ena Mazly said...

get well soon ana.. jaga diri baik baik ye...

adieja said...

semoga cepat sembuh....

Lia said...

Take care Ana..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

laa siannye..takpe dugaan tu..moga cpt sembuh k

cerita siti said...

alahai sian ana.

di ooakan agar ana, suami dan anak2 cepat sembuh dan dapat pulang ke Malaysia dengan lancar dan selamat.

take care.

siti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...