NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, November 02, 2009

aHaD SeMaLaM

Entry kali ni tak byk gambar best2..
gambar anak2 udah la yee...hihihi..

Aktiviti ahad semalam bermula lps zohor
Sblm keluar rumah kami mkn dulu siap2..
Sbbnya aku masak..

Lokasi pertama menuju ke tapak projek
Uikkk...byk betul kereta2 area umah jiran2ku
Ada majlis agaknya..

Hajat di hati nak snap gmbr2 dlm rumah..
Tp pagar utama kunci daa..
Agak kelakar kan bila owner rumah sdiri tak leh masuk
Kami takde kunci mangga pagar tu..

Hari ahad mmg pagar tu di kunci sbb tiada renovation
Yelahhh...ahadkan waktu jiran tetangga bersantai
Takkan la nak dgr bunyi keletung keletang pulak..

Nak snap pic rumah dr luar agak malas
sbb tetap sama je dgn pic2 sblm ni kan..kang bosan lak
Dlm 15 minit gitu kami beredar..

Pastu zasss terus ke mutiara damansara
Hajat di hati nak shopping bantal2 lak kat ausssino..
Tp mak aihhhh...jem nak mampos..larikkkk...

Tak kose le kami nak redah jem..
Tu blm cite nak cari parking lg..so baik berambus..
Apa lagi...terus gi klcc jelah...


Hujan lebat selebat2nya masa otw gi klcc..
Kotor gila kete..padahal br cuci kete..musim hujan la katakan

Sampai klcc terus gi foodcourt..mkn2 dulu..
laparrr..ku mkn nasi ayam (kureng sdp), pizza ayam,
dgn grilled lamb chop..air pulak soya dgn milo ais

Hubby dgn anak2 mkn mee sup..
Aku lak yg banyak mkn..ngeh ngeh ngeh..
Pas mkn terus berlegar2 dlm klcc..tak tau nak cari apa

Budak 2 org ni byk betul menabung duit syiling
dlm menan2 tu..tak di layan kang melalak...
sume nak di cubanya..ish ish ish..


Alisya lak mcm biasalah, bila hauss terus rengek2..
Lg kalut bila aku tertinggal nursing cover..huhuhu..
So sms kwn alam maya (ME)...

Dia kata kat isetan ada nursing room..
Masuk isetan bahagian brg2 budak, anak2 aku dah xcited
sbb dia tau ada tmpt khas utk main2..adehla..tak terkawal aku

Mula2 hubby cover dulu sementara aku gi nyusukan alisya
Pastu bila aku teman diorg main, hubby tgglkan jap..
Dia nak cari perfume kat parkson..cisss...hehehe.

Dlm 15 minit kemudian alisya merengek lg nak nyusu
Tambahan lak dia ngantuk dah..
so nak taknak aku ajak ain dgn hafiz ikut skali gi nursing room

Dua2 menjerit2 tak nak ikut
Tak puas main katanya..ewah2..
xkan aku nak biar camtu je
Tak kiraa..ku heret gak..melalak pun ku tak pedulik..

Hafiz lak siap baring2 atas lantai lg ala2 superman
malu toksah ckp le..tp buat2 taktau je..
Fuhh..aku sorg handle 3 budak..huru hara woo..

Telefon hubby mintak bantuan,
dia tgh bz nak membayar brg2..hmmm...xpelah..
tp berjaya gak aku hangkut budak berdua tu masuk nursing room

Alisya lak pas nyusu terus membuta..legaaa..
Hubby dah sedia tggu kami kat dpn isetan..
Terus gi minum2 jap kat kafe..x ingat apa nama kedai tu

Pastu balikkk..aku tak shopping apa2
kecuali dpt pening kepala je dgn karenah budak bertiga ni

Hubby lak shopping sling bag burberry
bkn utk aku ye..utk dia sdiri..pastu dia beli perfume
aku cuma dpt perfume yg free gift tu je..kekekeke

Sungguh mencabar jln2 dgn 3 budak kecik ni
Tp aku ttp nak jln2..duk umah lg la bosan..huhuhu
Sekian bebelan utk hari ini..

**nape bg nama isetan ekk..xde nama lain ke..kikiki..

6 comments:

alamaktuan / meabadi said...

uwaaaaaa...kalau ku sudah tak larat woooo...

tp tak pe lah nak teman kan hubby mu shopping kan??

burberry sale @isetan 6 HB kot...... 6 hb ade additional 5% dari harga lepas less..layaanss

aNa SuZaNa said...

hubbyku pun shopping tak terancang..jln2 pastu terjerumus..hihihi..sib baik ana xde..kalo tak pow dia skali..hihi

uikk..kiranya hubbyku slh time lani ye..

eynda said...

Dalam parkson pun ada nursing room....kalau nak nursing room yg lagi besar...kat ground floor area toys r us/kfc/maybank....ada surau kat situ...

aNa SuZaNa said...

kak eynda,
oyeke..kat parkson pun ada ek...good information ni..ana tak tau lorrr..huhuhu..


yg ground floor tu maksud akak mmg nursing room atau surau tu leh jd tmpt nursing room..??hihihi..x paham aii..

eynda said...

Ahaha...ayat2 akak memang selalu mengelirukan :-p Dah jumpa kan tempat tu :-)

imam ciprut said...

Keren sob

www.kiostiket.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...