NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, November 16, 2009

SaPe PerNaH TeSt

pinjam gmbr dr blog ayu ni..tgk watermark kat pic tu ye

Sape prnh cuba supplement ni..??
memandangkan umur dah nak jangkau 30-an dah
maka ni pestaim aku nak test mende2 camni..

Tp lom beli lg lahh..
tggu jwpn dr si ayu ni sbb nak tau org breastfeed boleh ke ambik mende ni..takut jejaskan susu bdn je..sbb aku nak breastfeed alisya lama..huhuhu..

Kot2 ada yg prnh test sila bgtau result dia ye..
harus teruja dulu ni..hehehehe..


Cocoa Collagen Power Plus ada produk berasaskan Collagen yang palng murah di pasaran dan ianya mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalam.

Koko pra-campuran, adalah minuman enak lagi berkhasiat yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita.


Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:

Marine Collagen ~ Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit

Kacip Fatimah ~ Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.

Lobata ~ Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.

Krimer bukan tenusu ~ Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.

Dextrose Monohydrate ~ Melambatkan proses penuaan.

Oligo Saccharide ~ Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.


Kebaikan dan Khasiat :

~~ Membantu mengimbangi hormon.~~ Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut.~~ Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.~~ Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.~~ Melambatkan proses penuaan.~~ Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.~~ Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah.~~ Mencerahkan kulit secara semulajadi.~~ Memberi tenaga.~~ Membantu mengurangkan keguguran rambut.~~ Melancarkan peredaran darah dalam badan.~~ Mengimbangi berat badan.~~ Meningkatkan daya penghadaman.~~ Mengurangkan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.

Sesuai di minum oleh :

WANITA SUDAH/BELUM BERKAHWIN

IBU-IBU LEPAS BERSALIN (AMAT DI GALAKKAN UTK MEMPERCEPATKAN PENYEMBUHAN DALAMAN) ..lebih2 lg yg ada anak rapat2 mcm aku..hehe

WANITA YANG INGINKAN KECANTIKKAN & KESIHATAN mmg pun..dah tua dah ni

WANITA YANG INGINKAN ZURIAT BOLEH AMALKAN KERANA COCOA COLAGEN DAPAT MENYUBURKAN RAHIM SEMULA... ni bahaya sket ni..anakku kecik lg ni..huhuhu

8 comments:

eynda said...

Nak tulis gak komen walaupun tak pernah guna hihi....

aNa SuZaNa said...

chaittt..tu je komennya..kekekke..
kak eynda..amacam result MAB..?? nak testttt..

Hazrey said...

Ana:
Comel sungguh anak awak ni. Ni kalau tanya bapaknya mesti jawapannya adalah "comel ikut bapak dia." Kalau tanya maknya, "cute macam mak dia."

Kalau nenek atau atuk dia ada pun nak jugak. Haha.

Si kecik tu, tolong cubitkan pipi dia sikit. Geram tengok.

I like the posting of your daughter wearing that mickey mouse mask. lols lols. Nanti nak pinjam gambar tu. My nephew pulak suka spiderman dulu. Now, Ben10, pastu Ultraman. Pastu ntah apa lagi ntah.

shabiela said...

ana, sha minum dh berset2.. susu jd byk tau.. kulit jd licin.. ketat, byk la faedahnya..

aNa SuZaNa said...

hazrey..
wahhhh..terkejutnya saya u masuk jenguk blog saya..hahahaha..

sbb i suka baca blog u..sgt2 menghiburkan..nak pinjam gmbr ambik jelah..

sila2 la dtg jenguk sini lg..tq..
btw, mmg sume tu comel ikut maknya..kekekkeke..

aNa SuZaNa said...

yeke sha..
laaa//ni ke yg mu minum selama ni..kalau tak effect susu oklah..hehehehe


yeeee..boleh try..yihaaa..!!

eynda said...

MAB baru makan 4 biji daaaa....

aNa SuZaNa said...

ayarkkkkk...cpt2 bgtau result ye..kalo tetiba upt positif pun bgtau result gak..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...