NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, November 18, 2009

SeLaSa PuNya CeRiTa

Hubby sudah pun selamat sampai rumah kol 9.30 mlm
Dia sbnrnya dah smpai KL tghari lg..

Tp terus ke tmpt meeting..
pastu dia terus masuk opis dan sblm balik rumah,
dia pi jenguk rumah br jap..

Yang aku pulak smlm masak nasi lemak utk dinner
Tu namanya menu menternak lemak..hehehe..
Tp aku masak sket je sbb aku dgn anak2 aku je yg mkn


Ni sambal bilis utk nasi lemak..
buat kuah dia kering sket, leh mkn dgn roti putih jugak..


Yg ni pai ayam..
beli ready made je masa shopping kat carrefour isnin lps..
rasanya..tak sedap la pd tekak ku..

Sedap lg buat sdiri rasanya...
ikut nasib jugak la kan..ada gak yg ready made sedap..


Ni pun ready made..inti sardin..
huwaaa..tak sedap gak la..inti dia rasa tak besh..huhu..


Ni roti pita..anak2 mkn begitu je..
yg aku lak sumbat sambal bilis je dlm dia...
tak kena lgsg kan..bahan2 tak cukup maaaa..huhuhu


Gigih aku manjat kerusi utk snap mknn mlm td..
Dah la ada kipas ceiling atas tu..sib baik aku ni ketot..
kalo takkk, hilang kepala..kekeke..
simple je menu..sbb hubby tlg mkn buah oren tu je..


Time dinner td budak2 sume tido..yahuuuu...best2..
Diorg pengsan kol 9 mlm..serentak pengsannya..


Tak sempat susu tu habis pun, ngantuk sgt la tu..
yeeee..aku bg lg ubat yg doc tu kasi..ikut dos yg di syorkan
Legaaaa tgk diorg tido...tapiiiii...
*

*

*

*

*

*

*

*

*

Time aku taip entry ni, diorg dah bgn pun..huwaaaaa.!!
Rasa nak jerit je bgtau kat doc yg ubat tu tak berkesan lgsg.!!
tak smpai 8 jam pun effect dia...

Diorg pengsan 2 jam je..tolongggg...!!
kang aku jelah yg telan ubat tu..biar lena sket aku tido..
huhuhuhu....sadis sungguh...


4 comments:

ammi said...

adoi la...kelakar la mu ni...akekekekek.Tak dapek nak nolong!!

aNa SuZaNa said...

kebal tul budak2 ni MI..Huwaaaaaaaaaa...

shabiela said...

mu dlu kan cmtu.. ekekke..

aNa SuZaNa said...

dush dush dush..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...