NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, November 26, 2009

SaLaM AiDiLaDha

Buat semua kawan2 blogger dan kawan2 yg jenguk blog daku, di ucapkan selamat menyambut hari raya korban..selamat pulang ke kampung halaman masing2..

Daku mlm ni bertolak balik sekinchan
Sbb umah mak abah aku buat kenduri sempena raya korban ni..so tak dapat balik kulai jenguk mertua..next week kot balik Kulai..InsyaAllah..

Kita akan berjumpa lg di entry yg lain ye..
Kalo tak update tu phm2 jelah..bz time raya..hehehe
Ohye, kepala ku dah berkurangan sakitnya..

Rasanya sbb nak period kot..
Kalau ye, ni pestaim dtg period semenjak peknenkan alisya..perasan ada bleeding pg td..tapi tak sure period ke bkn..

Ok..tu je entry pendek utk pg ni..
salam..

*** jgn lupa nur kasih episod last sok mlm ye..hihi

2 comments:

hanim.. said...

slmt hari raya aidil adha jgk buat ana sekeluarga.. ;)

aNa SuZaNa said...

mekasih...br nak reply..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...