NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, November 09, 2009

CeRiTa aHaD : BaBaK LaSt

Settle je berurusan kat shah alam,
kami pun terus menuju ke KLCC
Dah mcm kerap sgt kami gi klcc rasanya..

Yg bengangnya, GPS sekali lg kenakan kitorg mcm dulu
dia bwk kami ikut jln brickfield lg..huwaaa..tak sukaaa..
benci tauuuu...!!

Jem tak hengat..pastu leh lalu tepi pudu raya lak tu..
kuar ikut tepi kuil2..yennadeii....!!
apa punya jln ko tunjuk gps oiii..sadis sungguh..

Aku jd syok gi kat klcc sbb dah tau byk kemudahan
kemudahan tmpt utk breastfeed baby yg selama ni aku xtau
byk rupanya ekk tmpt2 nursing room kat klcc ni


Selain kat Isetan level children department,
kat parkson pun ada kan..ni aku tak smpai lg..x test lg
So far yg bg aku sgt2 selesa kat area maybank tu..

Alaaa..yg menuju ke surau tu..
bg aku selesa sgt2 kat situ..ada sofa jugak mcm kat isetan
yg syok tu ada tmpt budak2 main..
dlm nursing room tu jugak..tandas pun ada dlm tu skali


Gambar alisya dan hafiz ni kat nursing room tulah..
pestaim aku masuk kat bilik ni..biasanya lari kat isetan je
Tp aku tak sanggup gi isetan tu lg..anak2 aku tak terkawal

Sbb situ kan byk jual mainan..
Letih nak melayan dan halang diorg dr beli mainan
Tak belikan kang melalak guling2 lak..aiyarkkk..
sib baik ada byk tmpt nursing room..hehehe..

So aku tukarkan dulu pakaian hafiz dgn ain..
hafiz moody sungguh masa smpai klcc
Biasanya dialah yg ceria berlari sana sini..


Settle je tukar pakaian, kami gi mkn dulu..
Aku request gi Nando's..rindu gile nak mkn nando's
Tp selera mkn aku terbantut sbb alisya dgn hafiz wat hal

Makanya tak abis pun aku jamah ayam + nasi + kentang
Tapau jelah yg aku order td tu..


Nengok muka budak yg xde mood ni
padahal dah cukup tido dlm kete..apa kena ntah..
Nmpk tak parut panjang kat pipi kanan tu..
Tu keje si ain la tu..bergaduh smpai cakar2 muka..


Alisya pun moody..memula dia ok lagi..
Elok je mknn smpai dia melalak..huwaaaaaaa..
Knplah tak dok diam mcm kat pizza san francisco tu
sedihhhh...sob sob sob...!!


Hafiz request nak baring dlm stroller..
tension sungguh bila tgk anak2 tak happy ni..
mcm peel nak kena lyn..huhuhu..sabooooo..

Aku tak shopping yg best2 pun kat klcc
cukuplah sekadar singgah cold storage beli strawberry
tetiba teringin..hehehehe..

Hubby beli wallet baru..
Dah beli wallet baru tu elaun kasi up lg ye yang..
muahahahaha..jahat jahat...kekekeke..

1 comment:

aNa SuZaNa said...

Ooooo...br ku tau inilah tmpt nursing room yg kak eynda maksudkan tu ye..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...