NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, November 09, 2009

CeRiTa aHaD : BaBaK KeTiGa

Settle je meeting kat San Francisco tu,
Kami terus bergegas ke shah alam..
Lokasi detail dia wa tatau..tak arif lg psl shah alam ni

ID kami bawak kami ke satu opis
yg buat curtain dan wallpaper..letih jugak tp seronok
Kami nak settlekan cpt2 urusan rumah ni..

Ohye, yg duduk shah alam tentu tau lokasi ni
Opis dia berdekatan dgn restoren Upin Ipin..
pastu bersebelahan dgn butik Hajaba..


Saje snap cth2 wallpaper yg ada..


Yang ni salah satu design yg kami ambik..
Letak kat mana,..?Tungguuuu..hihi..


pilih jgn tak pilih..
tp byk betul gangguan aku..anak2 dah x keruan
Keletihan agaknya..alisya pun meragam je x cukup tido


Ni pun kami ambik..simple je design dia..


Settle je bab wallpaper kami pilih design curtain lak..
Kebanyakkan kami pilih jenis roman blind..
Time ni pun pening gak nak buat keputusan..adehhh..


Byk rujukan utk kita buat pilihan..


Hubby sibuk settlekan apa2 yg patut..
sbb aku dah tak keruan uruskan anak2..
sibuk pulak masing2 nak nyusu..huwaaaa..

Terpaksalah aku turun gi kat kereta jap
Bancuh susu ain dgn hafiz..
pastu naik semula ke opis org tu..


Kat opis org ni ada satu sofa je..tu pun single seater..
berhimpit2 alisya dgn hafiz baring kat sofa tu


Sudahnya tinggal hafiz sorg je baring kat situ
Sbb alisya asyik nak niarap je..

uhuk uhuk..nmpk tak hbag tu..
kalo hubby aku nmpk kecik ati dia..
mana taknya, dah le taruk atas lantai je,
pastu dlm beg tu sumbat dgn paperbag fries


Ain lak ku baringkan kat kerusi je..
sambung 2 bijik kerusi bg selesa sket..


Tak lama slps tu alisya pulak melalak..hauss + ngantuk
memandangkan takde tmpt yg selesa utk aku breastfeed
aku pun buat keputusan utk lepak dlm kete je

Cdgnya aku dgn alisya je nak lepak dlm kete
Tp budak yg lg 2 org tu bkn boleh mak dia hilang kejap
Mulalah memekak nak ikut..so ku angkut jelah semua


Kami parking betul2 dpn Hajaba..
aku lgsg tak sempat jenguk2 butik ni..
coz anak2 sume pengsan masa masuk dlm kete..tidooo..

So snap dr dlm kete jelah ye..huhuhu..
Bosan wooo..xpelah, dr dgr budak2 ni memekak ye tak..


Huh..seriuss masam je muka tak dpt merayap..
Tunggu jelah smpai anak2 ni bgn dr tido..

Yeee..kalo ada yg perasan dlm gmbr ni,
aku pakai tudung yg sama..
aku kan mls nak iron tudung lain..hihihi..


Alisya tidooooo dgn lenanya..
Gmbr budak 2 org tu xdpt snap..diorg tido kat seat blkg
Mau terkehel tgn aku nak snap pic diorg kang..


Sampai hujan wooo..tp hubby lom settle2 lg meeting
Kol 6.30 ptg br dia settle..
maknanya dlm sejam suku gak aku dok dlm kete

Gila lahhh..dgn aku sekali tertido..
Terjaga pun sbb tetiba kepala aku terhantuk cermin pintu kereta

Sakit wooo..ni kes tido duduk mmg la cenggini kan..
tersengguk2..hihihi..
ok..jumpa di babak terakhir lak nanti..


4 comments:

Some1...somewhere...somehow... said...

oo..landing kt sofa org x bukakasut ekkk...

aNa SuZaNa said...

erkkk...hehehhee..tak terfikir pun..hihihi

eynda said...

Tak tau pun area tu ada kedai ID....akak baru sekali masuk hajaba....tak sempat tengok apa-apa pun sebab hannah nak bukak kasut buat macam rumah sendiri...terus keluar...

aNa SuZaNa said...

kami pun tak tauu kak..ID kami yg bawak gi situ..pestaim ana smpai area situ..ain dgn hafiz jd jakun tgk KATAK besar dan upin ipin tu..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...