NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, November 18, 2009

KiSaH BeNjoL..HeHeHe

Agak kelakar tajuk di atas..
Jenuh pikir nak letak tajuk apa sbnrnya..hehehe..

Ni bukan kisah org yg bernama benjol..
Tp ni kisah Hafiz yg mendapat benjol arini di dahi..

Dalam gambar agak tak clear sket benjolnya..
Yg pasti mmg benjol la..


Jenuh ku snap byk kali,
Tp still tak nampak kebenjolannya..
Benjol kat dahi sebelah kanan sbnrnya...


Mmg melalak sakan la dia..
Mau tak sakit kalo jatuh tertelangkup kat lantai..
Bergegar jap lantai td..huhuhu..


Knp dgn jam ni..??
Jam ni lah punca hafiz dpt benjol..

Jam ni kan setiap satu jam dia akan mainkan lagu yg berlainan..Bila jam ni berbunyi je, mulalah masing2 (ain&hafiz) berebut yg tu lagu diorg.. biasanya yg memulakan dulu si Hafiz..

Bila dgr je jam tu berbunyi, si hafiz akan ckp " lagu adikkkk..(hafiz bahasakan diri dia adik)" pastu mulalah si kakak pun menyampuk " lagu kakak laaa..(nada marah2)"


Apa lagi..si hafiz pun balas balik kata tu lagu dia
Ain pun balas jugak..dan bila masing2 nak menang, maka si kakak mula main taktik kotor.. Di tolaknya hafiz sampai jatuh tersungkur budak tu..

Biasanya kalau gaduh pun tak le jd perkara mcm ni
Agaknya td geram sgt kot sbb hafiz pun suka mengapi2kan..dan apa lagi..mulalah buat mak dia ni jd hangin..Grrrrr..


Siap senyum sambil minum milo lg ko ye nakkk..
Nakal tul anak dara mak ni skrg..
Sabarrrrrr....

6 comments:

keCik said...

adusss siannya budak yg benjOl itu..

ain ngn hafiz byk men bersama kan..diorang xkaco ke adik yg kecik tu...??.

aNa SuZaNa said...

Kecik
hishh..mesti lah kacau..budak berdua tu selalu berebut sape nak riba si alisya tu dulu..biasanya si kakak la yg menang..hehehe..

nuna said...

alahai sian ngan hafiz yang comel tuh... biasala budak2 mesti bergaduh...like me waktu kecik2 dulu.. dah besar dan dah kahwin ni pun still bercakar ngan adik2..hehe

aNa SuZaNa said...

nuna..
hahahhaa..dgn husband tak bercakar2 ke..kekekkeke

eynda said...

Biasa la tu..dua2 jugak berkawan...dua2 jugak bergaduh....tak lama lagi tambah lagi sorang tu join sekali hihi...

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
tak sabar nak tgk yg sorg tu join the club..abisla apis di buli 2 pompuan..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...