NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, November 04, 2009

SoLaT TiMe..!!

Tadi time aku nak sembahyang zohor,
mcm biasalah, ain dgn hafiz sibuk berebut sejadah
Masing2 nak solat gak..

So mcm biasa jugaklah,
satu sejadah aku bentang dpn tv..
dan satu lg tepi meja mkn
Depa ni takleh dekat2..kang bergaduh2..

Aku lak sembahyang kat bilik je..
Tak muat kalo bentang smpai 3 sejadah dlm bilik

Tambahan pulak alisya tgh syok tido
Kang kalo budak berdua tu bergaduh, mau terbangun
lak si alisya tu..


Apelah yg kamu baca tu nak oii..
terkumat kamit..kadang2 byk bunyi huruf S..hihihi..
Takpelah..dia dah bljr smbhyg dah kira ok kan...


Semua gmbr ni aku ambik pas aku sembahyang..
Aku dah lama habis smbhyg tp diorg berdua tak abis lg
Aku kah yg terlalu cpt sembahyang..???ekekeke..


Sambil sujud sambil tgn tu betul2kan kain telekung..
tunggang langgang jdnya..hihi..


Abis dahhh..doa pulakk..
yg aku dgr dia doa
" ain taknak kacau adik..ain taknak mak marah.."
bagus bagusss..tp pas solat tu terus kacau hafiz..
boleh gitu..??


Aminnnnn...


Hafiz oiiii...ni solat ape menda ni sambil tgk tv..!!


Sembahyang sambil kontrol macho gitu..ekekeke..


Blurr pulak gmbr2 ni..salah setting kamera la ni..


Masih takleh ubah lg gaya dia duduk..
Aku try gak duduk mcm ni..adehhh...sakit peha aku..


Sudahnya dia asyik lyn tv je lahh..hehehe..

Cdg ptg ni nak gi jalan2 kat midvalley..
Tp tgk cuaca gelap la pulak..kalo hujan mesti jln jemm..
Kalau jem kang smpai umah lmbt..

Pastu kang anak2 tentu dah tak keruan..
So cancel jelah..duduk rumah jelah arini..
hubby lak balik keje lewat arini..huhuhu..ok..tamat cite..


7 comments:

keCik said...

mcm kusyuk jer solatnyer si kakak tu...

ujan2/mendung2 ni... mmg rs mls nk kuar jenjalan tmbh2 ada baby kicik..

aNa SuZaNa said...

kihkihkih..eja baby kecik jd baby kicik..awatt..??sama nickname ka..kikiki...

mmg pun..musim cuaca cenggini mmg buat kita mls nak kuar..

kalau alasan hubby ana lg la...kete dah kilat malas nak kuar..nanti kotor balik..cettt..!!

keCik said...

kehkehkeh...

ayat org lelaki mmg sama mcm tu ker..??
asal ujan mesti ckp nnti keta kotor br jer cuci katanyer....

aNa SuZaNa said...

kecik..
tauuuuu xpe..hihihi..

shabiela said...

nk sama ngn kain smyg balqis, tp wrna pink.. he he.. sama la ngn 2 badik ni, berebut nk smyg.. tp amalin smyg 1 rakaat jerk.. ekekek..

aNa SuZaNa said...

SHA..
mmg pun nak sama telekung sbb mu yg bgtau ana website yg mu beli telekung balqis tu..kikiki..

shabiela said...

lor.. ye ker... lupa lak.. ekekekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...