NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, November 09, 2009

CeRiTa aHaD : BaBaK PeRtaMa

Hari ahad kami bersenang lenang atas tilam..
Maksud aku dgn hubby dan anak2 ye..
Bkn aku dgn hubby je ...lain tu maknanya..
Kahkahkah...

Hari ahad mmg dah list program yg nak di buat..
Hubby ada temujanji dgn interior designer kami
janji jumpa kat bukit jelutong kol 2.30 ptg

Apa lagi..terhegeh2 la aku bgn menuju ke dapur
Nak buat sarapan la..takkan nak menjahit pulak..
Check2 mende yg boleh di buat mknn..


Hmmm..ada roti je..orait la tu kan..
So hubby request buat telor dadar sebijik..
nak mkn dgn roti katanya...
anak2 mkn spaghetti belen mlm td..asyik spaghetti je kan


Dah siap je hidang ku suruh hubby mkn dulu
Sementara tu aku bz siapkan anak2..
Senang sket bila siap awal2..kang tinggal nak tggu zohor je

15 minit kemudian hubby masuk bilik
Time tu aku masih bz siapkan anak2..tau2 jelah kan..
Bila anak dah 3 org makin byk masa aku perlukan
hanya nak siapkan diorg je..blm siapkan diri sdiri lg tu

Hubby ku ckp " sampai hati ayang.." muka sedih..
Pelik aku..dah kenyang pun muka sedih ka..??
Aku tanya lah kenapa kan..dtg bulan ke..?kekeke..

Rupa2nya dia dah telan 2 keping roti yg berkulat
Lorrr..dah expired rupanya ekk..manalah ku perasan
ampun yangggg...!!

Biasanya kalo dah buka ikatan roti tu,
aku buang terus tag dia...
pastu terus lupa expired brp haribulan..kehkehkeh
Sib baik aku tak sempat telan lg..hahahahaha...

4 comments:

eynda said...

Sabar je la...hihi...

aNa SuZaNa said...

sib baik ana tak telan lg..kikiki

shabiela said...

sian hb mu.. ekekek..

aNa SuZaNa said...

tak sengaja maaaa..huhuhu..habis berspora perut hubby ku..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...