NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, November 20, 2009

aPa NaK JaDi..???

Time aku snap gambar jam ni dah pun nak 1 pg
Time ni aku bz kemas dapur, basuh kain ( mesin yg basuhkan ) dan sapu lantai..pastu mop lantai kasi tak melekit..


Tp bkn aku sorg yg berada kat ruang tamu..
Tu haaa..budak2 dua org tu ada je jd peneman, penyepah, pemekak ( ada ke ayat ni )..blm penampar je lg...opss..agak keterlaluan di situ..kekekeke..


Aku dah kemas diorg sepah balik..
bila 2 org tu dah bergabung tenaga lg la haru biru keadaannya..stresss wooo..kalo kol 1 tghari takpelah lg..ni 1 pg maaa..


Budak2 sebaya korang ni dah lama mimpi indah2 tau tak..??hubby dgn alisya tido kat bilik..yg budak2 bertuah ni masih cergas lg..huhuhu..


Tu tgh nak buat adegan melompat la tu..
mcm biasa, si kakak adalah Sifu, tok guru bg segala aksi yg bkn2..dah mcm2 si hafiz tu bljr...


Bila settle je aku mengemas,
aku terus tutup lampu dgn tv tanpa bg isyarat pun kat diorg..
hambek ko..meraba dlm kegelapan diorg cari pintu masuk ke bilik..kekeke..

Yang ain berjaya masuk ke bilik..
tp si hafiz tak, rupa2nya dia berdiri tegak je dpn tv sbb tak tau nak cari arah..hahaha..patutla ku tunggu2 dlm bilik dia tak muncul2..kahkahkah..

Time aku taip entry ni diorg masih lom tidur
terkebil2 mata masing2..susu dah abis sorg sebotol pun tak lelap jugak..hmmmm..letih mak hari2 mcm ni tau..!!


10 comments:

LiAnA said...

sama naik 2-2 ni heheh..kesian ana

senang mcm ni limitkan tido petang diorg 1 jam jer.. kalau bantai sampai 2-3 jam kompom cargas bila malam..hati kena keras skit.. kejutkan jer..
nnt susah bila start sekolah sok..

tido ptg tu buat awal skit dlm kol 3-4pm..

bgnkan diorg pepagi.. adjust balik..

Aqil dulu selalu camni.. mau darah tinggi dibuatnya..cepat tua akak dibuatnya huwaaa

ku adjust balik.. kalau masih segar bugar kol 1-2 pagi maknanya petang td tido terlebih huhu

aNa SuZaNa said...

tulah kak..mmg niat nak ejas cara tido dia..tp nak start tu yg xtau bile, nak kejut awal pg terus kesian sbb tido br 4 jam gara2 tdo lewat..dah tu biar je diorg bgn kol 10.30 pg..huhuhu

ammi said...

Cemana ankmu nak tidur, maknya pun masih cergas? Pukul 1 pagi mengemop bagai..

aNa SuZaNa said...

haippp..
tgh mlm la ku kemas umah..siang kelam kabut dgn 3 budak2 ni..aku nak mandi pun takleh lama2 tau..hehehe..

mamataya said...

ana...x yah kemas umah......biar je selerak...kekekeke..kang diorg dh ZZZZZZ...sook pagi baru mu kemass

aNa SuZaNa said...

huh..ku kalo tak kemas sblm tido takleh tido lena woooo..

Syikin said...

selalu tgk budak2 bertuah ni tdo lambat..kalau hakim...pukul 10 dah siap pengsan... sebab dah macam suis... kul 10 harus tdo..kadang2 ja terbabas sebab layan aku tgk tv...kih3.. kuat cergas la ana ni...

aNa SuZaNa said...

syikin..
bdk2 ni yg menyebabkan daku kuat..kena kuatkn mental pun ye gak..kikiki

shabiela said...

ana, ms peknen kan mu mmg gitu.. ekekek..

aNa SuZaNa said...

ha ah kan..muahahahha...lg mau komplen..kikiki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...