NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, November 09, 2009

CeRiTa aHaD : BaBaK KeDua

Ok..kita sambung part 2 pulak ye..
kan aku ada ckp temujanji tu kol 2.30 ptg kan..
Tp kol 2.30 tu kami br gerak dr rumah..

Sbb aku lmbt bersiap..
Hubby tak leh nak komplen apa2 sbb aku yg siapkan anak2
So dah tentu ambik byk masa nak siapkan kan..
Hubby cuma siapkan diri sendiri je..cisss..hehehe..


Tepat kol 2.50 ptg kami smpai kat tmpt yg di janjikan
kat Pizza San Francisco..
aku awal2 lg dah set kat kepala nak mkn apa..hehehe..


Sementara tunggu yg di order tu smpai,
hubby bincang2 dulu dgn designer kami tu..
Aku lak duduk meja yg lain dgn anak, tp bersebelahan la


Ni la interior designer kami..laki bini diorg ni
Sgt2 humble orgnya dan bagus kejenya..


Time ni tgh pilih2 jenis warna utk wardrobe,
Kabinet tv, meja study dan lain2 la..
sesi yg paling memeningkan...tp sgt2 teruja nak tggu hasilnya


Fokus sket..hehehehe..
yg tak phm tu buat2 paham jelah ye..


Ok..yg di order dah smpai..
Atas ni menu yg hubby ku order..
Ayat yg pertama keluar dr mulut dia ialah..
" ni org ke kambing yg mkn ni..??"

Ku saje nyakat dia balik, aku ckp la
"Ooo..kambing ke yg order td..hahahaha"
Gurau2 manja ye..kehkehkeh..

Hasilnya, hubby cuma mkn satu suap je..
Lps tu terus tak lalu mkn..xsdp katanya..
sape suruh order yang oiii..!!


Ni menu yg aku order pulak..
Nama mknn ni ialah Calzone..sedap wehhh...
Dlm dia ada chicken ham plus mozarella cheese

Meleleh2 cheese dia
Cuma semalam dia masak terentung sket..
Sabotaj betul..tp sib baik still sedap..aku bedal sorg2 tau


Ni yg aku order utk anak2 aku..
Sbb depa dah mkn dah kat rumah sblm tu kan..
So diorg still kenyang lg..


Ni air aku dgn anak2...akunya air limau + asam boi
Gila masam wehhh..berkerut2 muka aku menelannya
anak aku punya ice chocolate..pun aku yg abiskan


Ni menu aku yg kedua..Salmon steak + sos mustard
Sedapppp..ni yg aku dah set dlm pale otak nak mkn apa
Tp hubby aku lgsg tak minat..


Tgkkkkk...sampai licin wehhh...muahahaha..


Sedih je si kecik ni tgk mak dia melantak sorg2
Alaaa..dia dah mkn gak la masa kat rumah


Sib baik dia diam je time aku mkn..
Yelah, biasanya time aku nak melantak
time tulah dia melalak


Ecehhh...mesra alam pulak budak berdua ni
Byk lakonan je tu..hakikatnya bercakar cakaran..


Budak yg makin nakal ni..
Title Neng Yatimah jgn di lupa ye..hehehehe..


Alalallalala...comeinyaaa ini budakk..hihihi..


Sblm depa memekak sbb boring,
aku pun panggil supervisor restoren ni..
Mintak dia bg budak2 ni set mewarna..


Ain sibuk suruh hafiz buka mulut
sbb dia nak tgk apa yg adik dia mkn..cehhh..!!


Masing2 bz mewarna..ntah apa2 tah di warnanya..
Asal diam sudahhh..!!
Kol 5 ptg kami beredar dr situ..
Kang sambung babak 3 lak ye..hehehehe..


4 comments:

shabiela said...

runcingnya dagu ain...

aNa SuZaNa said...

runcing ekk..mak sendiri pun tak perasan..kekeke..

eynda said...

Ha'ah baru perasan dagu Ain runcing....

aNa SuZaNa said...

fuhhh..jimat la duit nak suntik2 dagu kasi panjang..kekekeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...