NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, November 12, 2009

ALiSya 5 Bln ++

Alisya br umur 5bln ++..
dan baru jugak start mkn masa genap 5 bln tu hari..
aku ajar mkn nestum dulu dan jugak biskut bayi


So far setakat ni dia mkn 2 kali sehari
waktu tghari dan jugak lps maghrib..pastu bg air suam
Kalau dia lapar lg aku bg biskut je utk dia gigit2 mcm dlm gmbr tu


Kena monitor time dia mkn..
kang tercekik pulak..lg satu biskut ni buat dia jd sgt comot
yg pegang alisya time ni abg kandung aku ye..pakai singlet

Kang ada yg ingat aku pakai seksi lak..
hahahaha..sekadar info..



5 comments:

IdzaLia said...

tomey2 nya dia mkn biskut..

eynda said...

Macam ana je tu kikiki....gurau yer..

aNa SuZaNa said...

Idzalia
tang comot berlengas tu yg tak tahan tu..huhuhuhu

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
haippp...tgk tang dada tu, mana ada shape..:-p hahahaha

shabiela said...

geram tgk dia gigit biskut.. gigit pipi br tau,.. ekekek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...